۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۲۰

رئیس کل دادگستری استان قزوین:

دستگاه قضایی در قزوین در برخورد با مدیران متخلف جدی است

دستگاه قضایی در قزوین در برخورد با مدیران متخلف جدی است

قزوین- رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی و جلوگیری از فساد در برخورد با مدیران متخلف و برنامه های غیراخلاقی در استان جدی هستیم و در این زمینه مسامحه نخواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله قدرتی در شورای پیشگیری از وقوع جرم که صبح روز پنجشنبه در دادسرای قزوین برگزار شد اظهارداشت: برای پیشگیری از وقوع جرم در کنار دستگاه قضایی باید سایر دستگاهها نیز همکاری کنند تا اهداف پیش بینی شده محقق شود.

رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: شورای پیشگیری در واقع چهار راهی است که می تواند دیدگاههای سه قوه را به هم نزدیک کرده و در رسیدن به هدف نتیجه بخش باشد.

وی بیان کرد: گاهی قوانین مجلس هم جرم زاست لذا همه باید دنبال راهکارهایی باشیم تا با کاهش جرم و تخلف از آمار زندانیان کم کنیم.

قدرتی تصریح کرد: جدا از هرگونه نگاه سیاسی چپ یا راست، اصلاح طلب و اصولگرا، معتدل و سایر گرایش ها باید بدانیم جامعه در معرض آسیب های جدی است و ما وظیفه داریم در مسیر کاهش آن برنامه ریزی و اقدام کنیم.

حجت الاسلام قدرتی یادآورشد: وقتی در یک زندان بیش از ۴ هزار محبوس داریم باید نگران باشیم که حداقل ۲۰ هزار نفر دچار بحران اجتماعی و اقتصادی و معیشتی هستند و بی تفاوتی در این زمینه گناهی نابخشودنی است.

وی بیان کرد: امروز که مسئولیت پذیرفته ایم باید ببینیم کجا گره ای وجود دارد و دنبال حل آن باشیم و اگر قادر نیستیم آن را حل کنیم وجدانا کنار برویم لذا لازم است وقت بگذاریم و در خارج از اوقات اداری برای حل مشکلات گام برداریم.

دستگاه قضایی در برخورد با فساد مدیران جدی است

وی اضافه کرد: اگر مدیری دچار خطا و لغزش شود پیامدهای زیادی در جامعه دارد لذا دستگاه قضایی نسبت به تخلف مدیران اجرایی حساس است و نظارت می کنیم تا از موقعیت ها سوء استفاده نشود.

رئیس کل دادگستری استان قزوین یادآورشد: متاسفانه پرونده های متعددی از مدیران متخلف داریم که از سالهای گذشته تاکنون در دست بررسی است و در این زمینه هیچ مسامحه نخواهیم کرد.

وی بیان کرد: کاهش ورود پرونده به دستگاه قضایی، کاهش زمان رسیدگی، کم کردن زندانیان باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم آسیب ها را کنترل کنیم.

قدرتی اظهارداشت: در موضوع آزاد راه که دادستان ورود کرد حتی رئیس قوه قضائیه تاکید داشتند که بر اساس قانون باشد که بررسی کردیم و مطمئن شدیم این موضوع در مسیر دفاع از حقوق مردم بوده که مورد رضایت ریاست قوه نیز قرار گرفت و این حساسیت می تواند در سایر امور هم باشد و به جلب رضایت عمومی کمک کند.

وی بیان کرد: اگر رهنمود رهبری در موضوع کاهش آسیب های اجتماعی زمین بماند و مدیری نسبت به آن بی تفاوت باشد یا بر خلاف مسیر آن حرکت کند با آن بشدت برخورد می کنیم.

رئیس کل دادگستری استان قزوین یادآورشد: اگر در مجموعه دستگاههای اجرایی و شهرداری ها برنامه ای خلاف عرف، قانون و یا چارچوب های شرعی برگزار شود که اشاعه فساد و منکر باشد از آن جلوگیری کرده و با مدیر متخلف برخورد می کنیم.

وی گفت: غیرت دینی، بومی، اخلاقی و تکلیف شرعی ما اجازه نمی دهد در برابر بی بند و باری و یا کوتاهی مسئولان دستگاههای فرهنگی و اجرایی که به آسیب های اجتماعی منجر می شود کوتاه بیاییم و مسامحه کنیم و با رصد برنامه های فرهنگی مراقبت می کنیم تا خلافی صورت نگیرد.

رئیس کل دادگستری استان خواستار حضور مدیران دستگاههای اجرایی در جلسات و برگزاری آن در خارج از ساعات اداری شد.

کد مطلب 4246593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha