به گزارش خبرنگار مهر، امیر عباس آسمند پیش از ظهر پنجشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: در حوزه مشارکت زنان، فراخوان پنجمین جشنواره اسوه های صبر و مقاومت نیز انجام گرفته و در این راستا با اطلاع رسانی مقرر شد که در چند بخش مقالات به دبیرخانه تهران فرستاده شود.
آسمند اظهار داشت: پنجمین جشنواره اسوه های صبر و مقاومت در ۲۱ اسفند ماه سال جاری در یاسوج برگزار می شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اظهار داشت: اصلی ترین هدف جشنواره الگو سازی در رابطه با شخصیت فردی، خانوادگی و اجتماعی حضرت زهرا(س) است.
آسمند به اهداف جشنواره اشاره کرد و بیان داشت: تجلیل از مقام والای زن، جریان سازی فرهنگی، تبیین نقش بانوان در دوران دفاع مقدس، ارائه سیره فاطمی و انسجام بخشی فعالیت های حوزه زنان از اهداف جشنواره است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، تصریح کرد: همچنین همایش پیشکسوتان دوران دفاع مقدس(نیروهای تخریبچی) ویژه استان های جنوب کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: این همایش صبح روز جمعه در سینما انقلاب یاسوج برگزار می شود.
آسمند گردهمایی نیروها و پرورش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به بدنه جامعه برای بهره گیری نسل جوان و همچنین استفاده از تجربیات جامعه هدف و ثبت تاریخ و خاطرات حضور نیروها در دوران دفاع مقدس و تجلیل از ۱۱۰ تا ۱۳۰ نفر از این حوزه را از جمله اهداف همایش دانست.
آسمند بیستم اسفند ماه را روز ملی راهیان نور دانست و بیان کرد: از ابتدای سال تحصیلی برنامه ریزی اعزام سیزده هزارو و ۵۰۰ نفر در قالب ۳۳ کاروان به مناطق عملیاتی جنوب هدفگذاری شد که بخش زیادی از اعزام ها عملیاتی شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گفت: همچنین تحقق برنامه های محتوا محور در این حوزه نیز اجرایی شد.
آسمند ابراز داشت: تقویت روحیه انقلابی و مجاهدت در جامعه، تقویت جبهه فرهنگی کشور، تبیین ابعاد جبهه و جنگ و رشادت ها نیز از برنامه های هدفگذاری شده اردوهای راهیان نور است.
آسمند با اشاره به برنامه های سالانه این دستگاه، گفت: ۲۲۷ برنامه فرهنگی در طول سال داریم که یکی از این برنامه ها تولید ۳۰ کتاب به منظور انتقال فرهنگ دفاع مقدس در جامعه بود.
وی افزود: در همین راستا ۳۳ کتاب هدفگذاری شد و ۲۷ کتاب در این حوزه به چاپ رسید و شش کتاب در دست چاپ است.
آسمند اظهار کرد: در سال آینده نیز چاپ ۳۰ کتاب عملیاتی می شود.
آسمند ثبت تاریخ شفاهی جنگ را از مهمترین ظرفیت های ایجاد شده برای حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دانست.
نظر شما