۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۱۳

رئیس کل دادگستری استان قزوین:

برخورد با جرائم مشهود در عرصه منابع طبیعی نیازمند حکم قضایی نیست

برخورد با جرائم مشهود در عرصه منابع طبیعی نیازمند حکم قضایی نیست

قزوین- رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: در صورت مشاهده آغازجرائم مشهود در عرصه منابع طبیعی دستگاههای اجرایی می توانند با حضور نماینده دادستانی با تخلف دراین عرصه بدون حکم قضایی برخوردکنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله قدرتی روز شنبه در شورای حفظ حقوق بیت المال که در اداره منابع طبیعی قزوین برگزار شد اظهارداشت: باید رویه تنگ نظرانه را تغییر دهیم و در طرح هادی روستایی بازنگری کنیم تا در اینده دچار چالش نشویم.

وی اضافه کرد: جمعیت کشور رو به رشد است و باید ما نیز بتوانیم به نیازهای مردم تا ۴۰ سال آینده پاسخ دهیم و اگر درست برنامه ریزی کنیم کمتر با تضییع حقوق بیت المال مواجه می شویم.

رئیس کل دادگستری استان قزوین بیان کرد: اگر قرار است طرح هادی روستایی بازنگری شود باید اطلاعات دقیقی از وضعیت مناطق مختلف داشته باشیم تا در اصلاح و بازنگری طرح ها همه مسائل مورد توجه قرار گیرد.

قدرتی بیان کرد: منابع طبیعی متعلق به همه ملتهاست و نباید با بی احتیاطی و یا سودجویی عده ای آسیب ببیند و هزینه سنگینی به جامعه تحمیل کند و با یک عزم همگانی لازم است با کمک رسانه های گروهی و استفاده از همه تریبونها ضمن فرهنگ سازی از این ثروت های ملی صیانت کنیم.

رئیس کل دادگستری استان قزوین بیان کرد: باید آموزش و فرهنگ سازی از سنین کودکی آغاز شود تا در رفتار مردم توجه به صیانت از منابع ملی نهادینه و رفتار شود و اگر امروز مشکلی هست همه مقصر هستیم.

وی اظهارداشت: نظارت مستمر در تعطیلات نوروزی بر ساخت و سازها، تقویت همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی، تامین اعتبار لازم برای حق کارشناسی پرونده های حقوقی، و فعال کردن یاوران منابع طبیعی می تواند در صیانت از منابع ملی موثر باشد.

قدرتی یادآورشد: استفاده از ظرفیت نیروی مردمی بسیج، دهیاری ها، شوراهای محلی و تعامل با نیروی انتظامی در اجرای طرح ها تاثیرگذار است و ما نیز با توجه به مجازات های جایگزین درصددیم متخلفان این عرصه را در اجرای طرح های نهال کاری، بیابان زدایی و طرح های ابخیزداری مشارکت دهیم و مجازات آنها را تغییر دهیم.

کد مطلب 4253997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha