مهرداد فیض بخش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور مسافران و گردشگران نوروزی در شهرستان صومعه سرا، اظهار کرد: ستاد اسکان فرهنگیان این شهرستان تمهیدات ویژه ای برای پذیرش و پذیرایی از مسافران در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه در نوروز سال جاری هشت مدرسه با ۶۶ کلاس برای اسکان فرهنگیان تدارک دیده شده است، افزود: طی روزهای گذشته دو هزار و ۲۴ نفر از مسافران در این ستاد پذیرش شده و اسکان یافته اند.
رئیس اداره آموزش و پرورش صومعه سرا با اشاره به اینکه این تعداد در قالب ۴۱۴ خانوار است، گفت: بیش از ۲۵ نیروی ستاد پشتیبانی اسکان مسافران نوروزی در اداره آموزش و پرورش شهرستان از ۲۸ اسفند ماه گذشته تا پایان تعطیلات نوروزی آماده خدمترسانی به مسافران و گردشگران هستند.
وی با بیان اینکه مدارس با سه درجه بندی ویژه، الف و ب تجهیز شده اند، خاطرنشان کرد: از بین ۶۶ کلاس تعداد ۱۷ کلاس در درجه «ویژه» ، ۳۷ کلاس «الف» و ۱۲ کلاس در درجه «ب» قرار دارند.


نظر شما