پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱:۴۶

روحانی و ظریف هفته آینده به ترکیه می روند

روحانی و ظریف هفته آینده به ترکیه می روند

سفیر ایران در آنکارا از سفر هفته آینده رئیس جمهور و وزیرخارجه کشورمان به ترکیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا اخبار منتشر شده در خصوص سفر «حسن روحانی» و «محمد جواد ظریف» به ترکیه در هفته آینده را تایید کرد.

«محمد ابراهیم طاهریان فرد» با تایید این خبر در جریان دیدار با «امیت کیلر» رئیس شورای روابط تجاری ایران و ترکیه و اعضای این شورا، در خصوص آخرین وضعیت روابط اقتصادی و بازرگانی بین دو کشور گفت و گو و تبادل نظر کرد.

وی در این دیدار با اشاره به روند رو به رشد روابط و مناسبات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی میان ایران و ترکیه و دیدار منظم مقامات ارشد دو کشور، روند رو به رشد همکاری میان حوزه های مختلف اقتصادی و تجاری به ویژه روابط بخش های خصوصی دو کشور را رضایت بخش ارزیابی کرد.

رسانه های ترکیه پیشتر اعلام کرده بودند که روسای جمهور و وزرای خارجه ایران و روسیه برای شرکت در دور دوم نشست سران سوچی برای مذاکره در خصوص تحولات سوریه به آنکارا می آیند.

بر این اساس نشست سه جانبه مذکور با حضور مقامات ایران، روسیه و ترکیه در سه سطح کارشناسان ارشد، وزرای امور خارجه و سران برگزار می شود.

کد خبر 4260306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha