به گزارش خبرگزاری مهر، محمداسماعیل سعیدی با اشاره به سریال ساخته شده به نام «ستارخان» گفت : از مسئولان سازمان صدا و سیما سریال فاخری در مورد شخصیت های آذربایجان خواسته ایم که بدون هماهنگی و مطالعه ریشه ای به سریال «ایراندخت» ختم شد.
وی با اشاره به دعوت محمدرضا ورزی، کارگردان این سریال به کمیسیون فرهنگی مجلس افزود : وی گفته است برآورد ما از ساخت سریال مفاخر آذربایجان ۸ میلیارد تومان است که ۴ میلیارد تومان آن را صداوسیما تامین می کند و بقیه را مسئولان استان آذربایجان شرقی باید فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد : در نشست معاونان صداوسیما در کمیسیون فرهنگی مجلس اعلام شد : ساخت هر دقیقه سریال در تبریز حدود ۴۵۰ هزار تومان هزینه دارد در حالی که این هزینه در تهران بیش از ۲ میلیون تومان است که تاکید کرده ایم این اسراف است و باید ساخت این سریال ها در تبریز صورت بگیرد .
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت : هنرمندان تبریز با زندگی، آداب و رسوم مردم تبریز آشنایی کامل دارند و معاونان صداوسیما قول دادند به این موضوع عمل کنند ولی ساخت سریال ستارخان را به کارگردان و هنرمندان تهرانی محول کردند که بسیاری از موضوعات آن با آداب و رسم بومی آذربایجان همخوانی ندارد. سعیدی عکس العمل مناسب مسئولان استان را به این موضوع خواستار شد و گفت: سریال هایی در این سطح باید با مطالعه عمیق و با مشورت، تولید و پخش شود تا آداب و رسوم و واقعیت های تاریخی تحریف نشود. نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو خاطر نشان کرد: در اسامی پایانی سریال هم نام بنده را نوشته اند که کتبا اعتراض خواهم کرد .
مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی هم با اشاره به اینکه ۲۵۸ شبکه ماهواره ای به زبان فارسی علیه ایران در حال فعالیت هستند گفت : در برابر این هجمه های دشمنان اسلام، صدا و سیما تاکنون به تنهایی ایستادگی کرده است.
سید محسن لطیفی افزود: شورای فرهنگ عمومی باید کار فاخر را از دستگاههای متولی بخواهد چرا که به تنهایی و با هزینههای صداوسیما نمیتوان فیلم و سریال و انیمیشن ساخت.
وی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را برای کشور بسیار مهم و با عظمت دانست و ادامه داد : برای این مناسبت، برنامههای ویژهای داریم که قرار است در اولین قدم برای حدود ۲۰ نفر از مبارزان انقلاب مستند بسازیم.
لطیفی از برگزاری جشن پایان سیگنال رسانی در آذربایجان شرقی همزمان با جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت : پوشش سیگنالهای دیجیتالی صداوسیما در استان هم اکنون ۹۴ درصد است و ۶ درصد باقیمانده از نقاط مرزی هم تا پایان امسال تحت پوشش میرود.
مدیرکل صدا و سیمای استان در ادامه با اشاره به اینکه جای اجرای برنامه پیرغلامان در آذربایجان شرقی با وجود ۳۰۰۰ هیئت مذهبی خالی است خاطرنشان کرد : تبریز ظرفیت خوبی در زمینه هیئتهای مذهبی دارد و باید از این فرصت برای برگزاری این رویداد استفاده کنیم.
وی ادامه داد : سریالهای فاخری از علما و شهدای استان برای پخش در شبکههای سراسری آماده میشود ولی در برخی مجموعه ها را در تهران بدون توجه به فرهنگ بومی آذربایجانی می سازند که اعتراض بسیاری را در پی داشته است به طوری که حتی برخی فیلمها را نمیتوانیم در شبکه استانی بازپخش کنیم.
نظر شما