پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۰:۲۶

علیرضا جهانبخش:

در جام جهانی با قدرت بازی خواهیم کرد/ ازبکستان حریف آسانی نبود

در جام جهانی با قدرت بازی خواهیم کرد/ ازبکستان حریف آسانی نبود

مهاجم تیم ملی ایران گفت: در جام جهانی مقابل حریفان صاحب نامی که پیش رو داریم با قدرت بازی خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جهانبخش پس از پیروزی یک بر صفر تیم ملی مقابل تیم ملی ازبکستان در ورزشگاه آزادی گفت: بازی خوبی را از دو تیم شاهد بودیم. ما در شرایط خوبی بسر می بریم اما هنوز به ایده آل نرسیده ایم و زمان می برد تا بتوانیم به هماهنگی کامل دست پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: ازبکستان حریف سختی برای ما بود و اعتقاد دارم از تیم اصلی شان بهتر بودند و در مواقعی هم ما را در این دیدار اذیت کردند.

مهاجم تیم ملی ایران افزود: جام جهانی سختی پیش رو داریم و در گروهی قرار گرفته ایم که سه تیم بزرگ دنیا در آن قرار دارند اما مطمئن باشید با قدرت بازی خواهیم کرد تا بتوانیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم.

جهانبخش ادامه داد: ما تنها دو جلسه تمرین کرده بویم و خیلی از بازیکنان ما در کوران مسابقات لیگ قرار داشتند و هنوز از لحاظ روحی و روانی به آمادگی کامل نرسیده بودند. به جرأت می توانم بگویم ۸۰ درصد آماده بودیم اما مطمئن باشید در اردویی تا جام جهانی برگزار خواهیم کرد به آمادگی کامل خواهیم رسید.

وی در پاسخ به این سئوال که بازیکنان ایران دچار استرس هستند گفت: من اعتقاد دارم این یک استرس مثبت است. می دانیم که در گروه سختی قرار گرفته ایم ولی باید تلاش کنیم و بازیهایی درخور شأن ایران انجام دهیم تا بتوانیم انتظارات را برآورده کنیم.

مهاجم تیم ملی ایران در پایان تصریح کرد: ما با قدرت به جام جهانی خواهیم رفت و بازیهای خوبی از خود ارائه خواهیم داد. از نام ایران دفاع می کنیم و امیدوارم مانند همیشه حمایت ایرانیان عزیز را برای خود داشته باشیم.

کد خبر 4300983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha