حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم ظهر امروز جمعه در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در تبریز به خبرنگار مهر گفت: گزارش های رسیده از نقاط مختلف کشورمان و همچنین دیگر کشورهای اسلامی نشان می دهد که امروز مردم مسلمان سراسر جهان همچون سال های گذشته و باشکوه تر از قبل در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
وی با بیان اینکه از تک تک مردم استان و شهر تبریز نیز که در این هوای گرم به خیابان ها آمدند و از فلسطین مظلوم حمایت کردند تشکر می کنم، گفت: نابودی رژیم صهیونیستی نزدیک است و با مقاومت مردم فلسطین شاهد پیروزی اسلام و مسلمانان خواهیم بود.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه امسال سخنان ترامپ و خروج آمریکا از برجام باعث شد راهپیمایی روز قدس پرشورتر از سال های گذشته برگزار شود، ادامه داد: امروز مردم هم آمدند تا از مردم فلسطین حمایت کنند و هم به دشمنان بگویند که ما از تحریم ها ترسی نداریم.
حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بیشتر از سالهای گذشته است
آل هاشم با بیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بیشتر از سال های گذشته است، گفت: امروز مردم اعلام کردند قدس تنها نیست و مردم ایران اسلامی به حمایت از فلسطین اعلام آمادگی کردند.
وی سپس گفت: راهپیمایی روز قدس صحنه وفاق و همدلی ملت ایران در مقابله با استکبار بود. مسلمانان در روز قدس به یاوه گوییهای صهیونیستها جواب محکمی دادند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: توطئه دشمن این است که بین مردم و ولایت فقیه فاصله ایجاد کند، در چنین شرایطی تبعیت از رهبر معظم انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی وظیفه اصلی مسلمانان است.
لازم به توضیح است که مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس امروز در شهرها و روستاهای مختلف آذربایجان شرقی با حضور گسترده اقشار مختلف مردم باشکوهتر از سالهای گذشته در گرمای شدید هوا برگزار شد.
نامگذاری روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را، رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) در سال ۵۸ پایهگذاری کردند و از آن سال تاکنون ملت غیور و آزادی خواه ایران، در دفاع از مردم مظلوم فلسطین به راهپیمایی و سر دادن شعارهایی علیه ملتهای استکبار و منفعت طلبی دولت هایی مانند آمریکا و اسرائیل پرداختهاند.
بعد از رهبر کبیر انقلاب، حضرت آیت الله خامنهای بارها و بارها بر اهمیت این موضوع را تاکید کرده و فلسطین را مسئله اول جهان اسلام عنوان کرده اند و در عین حال آن را یک فریضه دانستهاند. این تاکیدات رهبر معظم انقلاب چشم و گوش ملت ایران را برای دفاع از ملت فلسطین و محکوم کردن استکبار جهانی باز کرده، طوری که هر سال در این روز شاهد راهپیمایی عظیم پیر و جوان و زن و مرد در اقصی نقاط کشور هستیم.
نظر شما