۳۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۹

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح خراسان جنوبی:

برگزاری ۹۲ جلسه آگاه‌سازی حقوقی برای پرسنل ناجای خراسان جنوبی

برگزاری ۹۲ جلسه آگاه‌سازی حقوقی  برای پرسنل ناجای خراسان جنوبی

بیرجند- رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح خراسان‌جنوبی گفت: ۱۴۲ جلسه آگاه‌سازی حقوقی سال ۹۶ برگزار کردیم که از این تعداد ۹۲ جلسه برای پرسنل ناجا بوده است چراکه بیشترین ارتباط را با مردم دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین محمد پور پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد:  سازمان قضائی نیروهای مسلح بر اساس  قانون اساسی رسیدگی به جرائم خاص نظامی و انتظامی را بر عهده دارد.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح اظهار کرد:  در سال گذشته در جهت پیشگیری از وقوع جرم مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم و کارگاه‌های تخصصی پیشگیری از وقوع جرم در سطح یگان‌ها و  چهار شورای فصلی برگزار کردیم.

محمد پور ادامه داد: در راستای آگاه‌سازی یگان‌ها در موضوعات حقوقی و قضائی ۱۴۲ جلسه آگاه‌سازی حقوقی و قضائی برگزار کردیم که از این تعداد ۹۲ جلسه برای یگان‌های ناجا  بوده است چراکه بیشترین ارتباط را با مردم رادارند.

وی افزود: در این جلسات آنچه بیش از همه مورد تأکید بوده است رعایت حقوق شهروندی و تبیین قوانین مرتبط با آن است و البته کارکنان ناجای خراسان جنوبی در برنامه‌های درون‌سازمانی نیز نسبت به تکریم ارباب‌رجوع و رعایت حقوق شهروندی تأکیددارند.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح گفت: در راستای کاهش اطاله دادرسی موظف کردیم که در صورت شکایت مردمی ظرف ۱۰ روز بررسی‌های مربوطه انجام شود.

محمد پور با اشاره به اینکه رسیدگی‌ها در سازمان قضائی نیروهای مسلح با حضور نماینده دادستان و وکیل متهم بوده است، اظهار کرد: تمام تلاش ما بر این بوده است که در رسیدگی دقت و در انشاء رأی سرعت لازم را داشته باشیم تا از اطاله دادرسی جلوگیری به عمل آید.

وی یادآور شد: در راستای تأمین حقوق شهروندی زندانیان یکی از اقدامات مستمر با همکاری و همیاری قضات بازدید از زندان‌ها بوده است.

کد مطلب 4326942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha