به گزارش خبرنگار مهر، شهرام فکری شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم در اردبیل افزود: راه اندازی این مجمع در دست اقدام بوده و بزودی شاهد راه اندازی آن خواهیم بود.
وی یکی از اهداف ایجاد اینگونه مجامع و فعالیت در حوزه ازدواج جوانان را ترویج فرهنگ ازدواج آسان و تسهیل مسیر ازدواج برای زوجین بی بضاعت برشمرد و یادآور شد: در این زمینه از ظرفیت سمن ها نیز استفاده شده و خواهد شد.
معاون فرهنگی و امور جوانان ورزش و جوانان استان با بیان اینکه در این حوزه برخی از سمن ها فعال شده و برنامه های متعددی را اجرا کرده اند، متذکر شد: از جمله تامین جهیزیه برای خانواده های بی بضاعت که موسسات خیریه در این خصوص اقدام کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه اداره ورزش و جوانان در بحث کاهش طلاق نیز اقدامات و برنامه های موثری داشته است، بیان داشت: این برنامه ها در قالب قبل و بعد از ازدواج اجرا شده، چنانچه سال گذشته ۴۵ کارگاه آموزشی در این زمینه برگزار شد.
فکری با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری ۳۰۰ کارگاه آموزشی در بحث ازدواج و کاهش طلاق طی سال جاری اضافه کرد: امسال برنامه های هفته ازدواج نیز با محوریت کاهش طلاق در سطح استان به مرحله اجرا درخواهد آمد.


نظر شما