به گزارش خبرنگار مهر، کریم شافعی ظهر امروز پنج شنبه در تبریز گفت: وضعیت مدیریت زباله در تبریز خوب است و نسبت به گذشته وضعیت بسیار بهتری پیدا کرده است.
شافعی به ایجاد تاسیسات تصفیه شیرابه زباله اشاره کرد و گفت: مدل دفن و فرآیند جمع آوری شیرابه های زباله ها و تصفیه آن در تبریز می تواند الگوی موفقی برای سایر کلان شهرهای کشور باشد.
این مقام سازمان حفاظت محیط زیست به وضعیت بغرنج دفع زباله در تهران اشاره کرد و گفت: در بازدیدی که اخیراً از این مرکز داشتم، وضعیت بسیار نامناسب و در حد یک فاجعه زیست محیطی است.
شافعی گفت: پیشنهاد می کنم عزیزان شهرداری تهران از مرکز مهندسی و بهداشتی دفن زباله تبریز بازدیدی داشته باشند تا از تجارب این دوستان برای بهبود شرایط شهر تهران استفاده کنند.
همچنین معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست از مرکز مهندسی و بهداشتی دفن زباله و تصفیه خانه فاضلاب کلان شهر تبریز بازدید کرد.


نظر شما