۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰

مدیر اداره امور آبفای آبادان:

آب آبادان شیرین شد/برداشت از رودخانه بهمنشیر به صفر رسید

آب آبادان شیرین شد/برداشت از رودخانه بهمنشیر به صفر رسید

آبادان - رئیس اداره امور آبفای آبادان از شیرین شدن آب این شهرستان و صفر شدن برداشت آب از رودخانه بهمنشیر برای مصارف شرب خبر داد.

علیزضا خلیلی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در زمان حاضر ظرفیت آب غدیر برای آبادان به ۱۳۵ هزار مترمکعب رسیده و از دیشب پمپ های رودخانه ی بهمنشیر خاموش شده است.

وی افزود: ظرف ۱۲ ساعت یعنی تا بعد لز ظهر امروز اثر جاری شدن آب غدیر را در شیرهای آب خواهیم دید.

خلیلی نیا اظهار کرد: شوری آب جریان یافته در شیرهای آب دو هزار میکروموس است که مردم می توانند طعم شیرین آن را  بچشند.

رئیس اداره امور آبفای آبادان تصریح کرد: چنانچه خط غدیر دچار مشکل نشود آب آبادان دیگر مشکل شوری و یا بی کیفیتی نخواهد داشت.

خلیلی نیا گفت: خط هزار را نیز در بحث یکنواختی آب در اروندکنار و چوئبده  خواهیم داشت که از فردا وارد مدار شده و تمامی نقاط از آب باکیفیت برخوردار می شوند.

وی اظهار کرد: با ورود این خط به مدار بهره برداری، مناطق ذوالفقاری و جمشید آباد نیز که پیشتر از پمپاژ تصفیه خانه  جمشید آباد، آب را دریافت می کردند دیگر قطعی آب نخواهند داشت.

کد خبر 4349218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha