پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۱۶

/ گزارش اختصاصی مهر از قطع درختان در دانشگاه اصفهان /

رئیس دانشگاه اصفهان : دروغ است / رئیس روابط عمومی دانشگاه : درختان را هرس کرده ایم / شهرداری: 30 اصله درخت قطع شده است

رئیس دانشگاه اصفهان : دروغ است / رئیس روابط عمومی دانشگاه : درختان را هرس کرده ایم / شهرداری: 30 اصله درخت قطع شده است

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه : از روز چهارشنبه گذشته به بهانه ساخت یک دانشکده جدید در دانشگاه اصفهان استادان و دانشجویان این دانشگاه شاهد قطع ده ها اصله درخت و نهال توسط پیمانکاران ساخت این دانشکده جدید بودند. هر چند شهرداری مانع از ادامه این اقدام و نابودی 600 اصله درخت شد اما همچنان رئیس دانشگاه قطع درختان را تکذیب می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، روز چهارشنبه و پنجشنبه بیش از 30 اصله درخت کهنسال و تعدادی نهال توسط پیمانکاران این دانشکده بریده شد که با اعتراض شدید دانشجویان و مداخله سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان از عملیات قطع درختان جلوگیری به عمل آمد. این در حالی است که رئیس دانشگاه اصفهان این مسئله را تکذیب می کند.

دکترمحمدحسین رامشت رئیس دانشگاه اصفهان در گفتگو با مهر گفت : در دانشگاه اصفهان قرار بود طرح احداث دانشکده هسته ای اجرا شود، اما به دلیل اینکه پارکینگ و قسمت نقلیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آن طرح قرار گرفته بود و امکان تخلیه آن وجود نداشت طرح مقداری جابجا شد.

وی افزود : بر اساس این تغییر حدود 30 متر از طرح با یکی از پارک های شمال دانشگاه اصفهان برخورد می کرد که ساعت 4 بعد از ظهر روز چهارشنبه به من اطلاع دادند و با مشورتی که انجام شد مجددا تغییری در طرح داده شد تا به آن 30 متر هم آسیبی نرسد.

رئیس دانشگاه اصفهان در پاسخ به این پرسش که " آیا شما قطع بیش از 30 درخت در دانشگاه اصفهان و مداخله شهرداری اصفهان برای جلویگری از قطع این درختان را تائید می کنید" گفت : "دروغ است".

در عین حال مسئول روابط عمومی دانشگاه اصفهان نیز در گفتگو با مهر گفت : تنها چند درخت هرس شده است.

اما یک مقام مسئول در سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان در این رابطه به مهر، گفت : از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه تماس های متعدد و مکرری با شهرداری اصفهان در مورد قطع درختان دانشگاه اصفهان گرفته شد که با مسئولان سازمان پارک ها و فضای سبز و همچنین شهرداری منطقه 5 بلافاصله در محل حاضر شدیم و با صحنه ای تاسف بار روبرو شدیم.

وی افزود : ما در ابتدا فکر می کردیم که قضیه چندان مهم نیست اما هنگامی که به محل رسیدیم با کارگرانی روبرو شدیم که با اره برقی در حال قطع درختان بودند.

این مقام مسئول تعداد درختان بریده شده را بیش از 30 درخت کهنسال و چند اصله نهال ذکر کرد و افزود: در منطقه ای به وسعت حدود 2هزار مترمربع که خط کشی شده بود و بیش از600درخت وجود داشت کارگران مشغول بریدن درختها بودند که بلافاصله با مداخله شهرداری اصفهان در ساعت 10 صبح روز پنجشنبه جلوی این کار گرفته شد.

وی تاکید کرد : بر اساس مصوبه شورای شهر اصفهان و همچنین کمیته عالی شهرسازی اصفهان بریدن هر گونه درخت در باغچه، باغ و یا در جلوی درب منازل باید با مجوز شهرداری آن هم به استناد به دلائل قابل قبول باشد بنابراین اقدام دانشگاه اصفهان کاملا غیرقانونی است چرا که فضای سبز دانشگاه اصفهان به عنوان فضای سبز شهر اصفهان نیز محسوب می شود و قطع هر درختی در این دانشگاه نیز باید با مجوز شهرداری اصفهان باشد.

وی در پایان گفت : حتی باغ کنسولگری روسیه نیز از این قانون مستثنی نیست و ناظران سازمان پارکها و فضای سبز به طور منظم از فضای سبز و درختان کنسولگری روسیه که در میان یک باغ واقع شده است بازدید می کنند تا به درختان این باغ آسیبی نرسد.

 از ابتدای سال جاری تاکنون در دانشگاه اصفهان که در یکی از خیابان های اصلی و پرتردد اصفهان واقع شده است با فضای سبز متعدد و بسیار وسیع خود یکی از شریان های اصلی پالایش هوا در اصفهان به شمار می رود 50 نهال درخت کاشته شده است.

کد خبر 435444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha