پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸

سرپرست استانداری کرمان:

کرمان در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان ظرفیت بالایی دارد

کرمان در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان ظرفیت بالایی دارد

کرمان - سرپرست استانداری کرمان گفت: ما ظرفیت‌های ملی و استانی خوبی در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان داریم که برای نتیجه‌گیری بهتر باید با هم تلفیق شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجوادفدایی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای عالی علم و فناوری استان کرمان بیان داشت: ظرفیت‌های ملی بسیار خوبی در کشور و استان وجود دارد که باید با یکدیگر تلفیق شوند.

وی افزود: در مجموع فعالیت‌های دانش‌بنیان امکانات و زمینه‌های خوبی وجود دارد اما کار در این زمینه به کندی پیش می‌رود و باید بر سرعت آن افزود.

فدایی گفت: مسئله‌ای که در این زمینه بسیار مهم است تاثیرات ناشی از برگزاری جلسات و نشست‌ها در خصوص تولیدات دانش‌بنیان و تاثیر آن بر مرتفع کردن مشکلات مردم و ایجاد بازار کار و اشتغال است.

کد خبر 4357827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha