پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۵

در نشست خبری مطرح شد؛

شرکت های آزمایشگاهی دریافت کننده ارز دولتی معرفی شوند

شرکت های آزمایشگاهی دریافت کننده ارز دولتی معرفی شوند

دبیر انجمن علمی آسیب شناسی ایران، خواستار انتشار لیست شرکت های تجهیزات آزمایشگاهی شد که ارز دولتی دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی برومند در نشست خبری بررسی مشکلات آزمایشگاهیان که ظهر شنبه برگزار شد، گفت: با تلاش ها و پیگیری های انجمن و همراهی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، تامین مواد مصرفی آزمایشگاه های پزشکی با ارز دولتی، در اولویت اول قرار گرفت، در حالی که در ابتدا، جزو اولویت های دوم و سوم بود.

وی با اشاره به تفاهمنامه وزارت بهداشت و گمرک ایران برای تسریع در ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی، افزود: متاسفانه تاکنون، همراهی از گمرک برای تسریع در ترخیص تجهیزات و مواد آزمایشگاهی را لمس نکرده ایم.

برومند با تاکید بر همراهی جامعه آزمایشگاهیان با مردم، تصریح کرد: برای کمک به دولت و بیمه ها، هزینه های خیلی از آزمایش های پزشکی کاهش پیدا کرده است، اما لزوما نمی توان فقط با کاهش هزینه ها، به بهره وری رسید. زیرا، لازم است در جایی نیز هزینه ها را افزایش دهیم.

وی در پاسخ به این سئوال که در شرایط تشدید تحریم ها آزمایشگاه های پزشکی چه وضعیتی خواهند داشت، گفت: نمی توان گفت که تاثیری بر کیفیت خدمات آزمایشگاهی ندارد، زیرا اگر مواد اولیه و مصرفی آزمایشگاه های پزشکی به موقع نرسد، روی کیفیت آزمایش ها اثرگذار خواهد بود. اما، نکته ای که وجود دارد، این است که جامعه آزمایشگاهی با چنگ و دندان، تلاش می کند حداقل آسیب در انجام آزمایش های پزشکی، بروز کند.

برومند در ارتباط با استفاده شرکت های تجهیزات آزمایشگاهی از ارز دولتی، افزود: ما از اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درخواست می کنیم که به طور صریح و شفاف، اسامی شرکت هایی که ارز دولتی برای واردات و تامین مواد اولیه آزمایشگاهی دریافت کرده اند، را اعلام کند.

کد خبر 4371499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha