پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۱۴

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش:

باشگاه رفاهی پیشکسوتان در بیش از ۱۰ استان کشور افتتاح شد

باشگاه رفاهی پیشکسوتان در بیش از ۱۰ استان کشور افتتاح شد

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: باشگاه رفاهی پیشکسوتان در نخستین مرحله در بیش از ۱۰ استان کشور، رونمایی و تقدیم بازنشستگان تعلیم و تربیت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به سیاست‌گذاری‌های وزارت آموزش و پرورش، باشگاه رفاهی پیشکسوتان در نخستین مرحله در بیش از ۱۰ استان کشور، رونمایی و تقدیم بازنشستگان تعلیم و تربیت شد.

وی تصریح کرد: هدف از تشکیل و راه‌اندازی این گونه مراکز رفاهی- حمایتی، ارتقای منزلت اجتماعی فرهنگیان، افزایش طیب خاطر در بین معلمان، تقویت رغبت نه رخوت در فضای جامعه پیشکسوتان، توجه به خلاقیت و هنر پیشکسوتان به عنوان تجلی ایده‌ها و نمود مهارت‌ها، اهتمام به روحیه امیدپروری در بین منابع انسانی و با تجربه تعلیم و تربیت برشمرد.

الهیار ترکمن در خصوص نقش پیشکسوتان آموزش و پرورش، افزود: از آنجا که تعلیم و تربیت،‌ علم است و معلمی، هنر است لذا هنرمندترین معلمان را پیشکسوتان، می‌دانیم که با تجارب زیبا و گیرای خود توانسته‌اند شاگردانی یادگار و ماندگار، تربیت کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش افزود: وزارت آموزش و پرورش با پیگیری‌های جدّی در کوتاه مدت توانسته است در ۵ استان کشور، باشگاه پیشکسوتان را راه‌اندازی کند.

وی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۳۹۷ تعداد این مراکز رفاهی حمایتی را  تحت عنوان باشگاه پیشکسوتان به ۱۰ مرکز، افزایش خواهیم داد.

الهیار ترکمن، اظهار کرد: با پیگیری‌های به عمل آمده در ۳ لایه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در راستای غنی سازی اوقات فراغت پیشکسوتان و بازنشستگان تعلیم و تربیت، سراسر کشور را به باشگاه پیشکسوتان، مجهز کرده و باشگاه رفاهی حمایتی پیشکسوتان، در استان‌های البرز، آذربایجان شرقی، تهران و چند استان دیگر به زودی در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: این باشگاه‌ها به امکاناتی نظیر اسکان و سوئیت‌های مناسب، تالار، رستوران، سالن اجتماعات، سالن ورزشی با تجهیزات مناسب، سالن مطالعه، کتابخانه، دفتر مشاوره، دفتر پزشک و سلامت، سالن کافی نت و اتاق استراحت مجهز است.

کد خبر 4373390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha