پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۰۵

با حضور استاندار تهران مطرح شد؛

تعلیق اعضای شورای شهر پرند/ زیرساخت های پردیس در حال تکمیل است

تعلیق اعضای شورای شهر پرند/ زیرساخت های پردیس در حال تکمیل است

تهران- استاندار تهران با حضور در غرفه خبرگزاری مهر پردیس ، بهارستان و رباط کریم در نمایشگاه مطبوعات استان از تعلیق اعضای شورای شهر پرند خبر داد و گفت: زیرساخت های پردیس در حال تکمیل است.

محمد حسین مقیمی عصر سه شنبه در نخستین نمایشگاه مطبوعات شهرستان های استان تهران با حضور در غرفه خبرگزاری مهر واحد شهرستان های بهارستان و رباط کریم به طور مجزا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اعضای دستگیر شده شورای شهر پرند و معضلات موجود در شهر جدید پردیس اظهار داشت: مورد مربوط به اعضای شورای شهر پرند در هیات رسیدگی مطرح و مصوبه اعلام می شود.

مقیمی در رابطه با امکان انحلال شورای شهر پرند گفت: شورای شهر منحل نمی شود فقط برخی از افراد از کار تعلیق و برخی کنار زده شده و به جای آنها اعضای علی البدل انتخاب می شوند.

استاندار تهران همچنین در غرفه شهرستان پردیس نیز در جمع خبرنگاران حاضر در غرفه در خصوص بحث مسکن مهر پردیس بیان داشت: در شهر جدید پرند باید اول زیرساخت ها فراهم می شد و سپس ساختمان سازی انجام می گرفت اما ابتدا ساختمان ساخته شده و به موازات، شروع به فراهم آوری زیرساخت ها کرده ایم.

مقیمی افزود: این حجم کار که در پردیس صورت گرفته است برای زیرساخت آن زمان بیشتری نیاز داشتیم ولی به هر جهت چون واحدها ساخته شده اند و اکنون باید نیازها را در نظر بگیریم از همه راه های ممکنی که به نتیجه برسد استفاده کرده ایم و الان از بودجه های دولتی استفاده می شود، زمین های که در اختیار شهر جدید است در اختیار شهرداری قرار می گیرد و از اماکن تجاری برای ساخت مدرسه و درمانگاه استفاده می شود تا کار به سرانجام برسد.

وی با بیان اینکه شرکت عمران شهر جدید پردیس نیز از محل در امدهایی که دارد مشغول به انجام بسیاری از کارها است گفت: خیرین نیز در این امر یاری رسان هستند و امیدواریم به موازات تکمیل ساختمان ها بتوانیم زیرساخت ها را کامل کنیم.

استاندار تهران بیان داشت: عمده زیرساخت های پردیس آب، برق و گاز است که طی همین سال های اخیر انجام شده است که در خصوص گاز این اقدامات از قبل صورت گرفته بود ولی زیرساخت های اصلی که لازمه زندگی مردم است و باید سریع اجرا شوند جز برنامه است اما حجم کار بسیار بالا است و انشااله همه کمک می کنند با سرعتی که الان دارد با احداث خانه های جدید نیاز ها و زیرساخت ها نیز فراهم شود.

وی در رابطه با عوارضی تهران پردیس نیز گفت: در این باره نیز مکاتبه صورت گرفته و اعلام شده است که سالیانه این مبلغ باید افزایش پیدا کند تا بتوانند سرمایه گذاری که در آن عوارضی صورت گرفته را تامین کنند و باید بگوییم که ازادراه ها تابع قانون هستند و هزینه های نگهداری را خودشان تامین می کنند.

کد خبر 4374891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha