۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۳

تلفات انفجار در ننگرهار به ۱۴ کشته و ۴۱ زخمی افزایش یافت

تلفات انفجار در ننگرهار به ۱۴ کشته و ۴۱ زخمی افزایش یافت

رئیس اداره بهداشت ولایت ننگرهار افغانستان از افزایش تلفات انفجار امروز در یکی از گردهمائی های انتخاباتیِ این ولایت به ۱۴ کشته و ۴۱ زخمی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نجیب‌الله کامه‌وال رئیس اداره بهداشت ولایت ننگرهار افغانستان به خبرگزاری بی‌بی‌سی اعلام کرد که در حادثه انفجار امروز در یکی از گردهمائی های انتخاباتی در این ولایت، ۱۴ نفر کشته و ۴۱ نفر نیز زخمی شده‌اند.

وی در این خصوص افزود که عنصر انتحاری گردهمایی انتخاباتی عبدالناصر مومند، یکی از نامزدهای انتخابات پارلمانی را در شهر کامه این ولایت هدف قرار داد.

در همین رابطه، نصرت رحیمی معاون سخنگوی وزارت کشور افغانستان نیز گفت که مهاجم پیاده بوده و توانسته خودش را تا داخل تالار که در آن یک کارزار انتخاباتی جریان داشت برساند.

رحیمی در ادامه افزود: به دنبال این حمله، به تمامی نیروهای امنیتی و دفاعی دستور داده شده که از تمامی امکانات شان برای تامین امنیت روندانتخابات استفاده کنند.

کد خبر 4419222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha