نمایندگان حزب ماکرون در مارسی با نمایندگان مسلمان دیدار کردند

نمایندگان حزب ماکرون در مارسی با نمایندگان مسلمان دیدار کردند

جمعی از نمایندگان حزب حاکم درفرانسه موسوم به حزب جمهوری در حرکت (LREM) با نمایندگان جامعه اسلامی شهر مارسی دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از نمایندگان حزب حاکم درفرانسه موسوم به حزب جمهوری در حرکت (LREM) با نمایندگان جامعه اسلامی شهر مارسی دیدار و گفت و گو کردند. شهر مارسی یکی از بزرگ ترین شهرهای فرانسه است که شمار مسلمانان و مهاجرین در آن نسبت به دیگر شهرهای فرانسه بیش تر است.

موضوع این ملاقات سازمان دهی اسلام در فرانسه می باشد زیرا انجام چنین اصلاحاتی که هدف «امائول ماکرون» است ، کار پیچیده ای می باشد. بر اساس این خبر حدود ۲۰ نماینده حزب اکثریت در ابتدای تابستان تصمیم گرفتند که در ابتدای پاییز مشورت های خود در این خصوص را آغاز کنند و گزارش نهایی خود را تسلیم الیزه و وزیر کشور نمایند.

در طول تابستان نیز آن ها با جمعی از روشنفکران و کارشناسان و حتی مسلمانان عادی و کسبه در خصوص انجام این إصلاحات رایزنی کردند. در این خصوص روزنامه لوفیگارو گزارشی منتشر کرده که در پایان آن اعلام کرده که بر أساس اخبار منتشره قرار است مجموعه مشورت های این دسته از نمایندگان تا ۱۵ سپتامبر به پایان رسد.

کد مطلب 4428487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha