۵ آبان ۱۳۹۷، ۸:۰۷

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان‌همدان:

دوره درجه یک نجات‌غریق آقایان در همدان برگزار می‌شود

دوره درجه یک نجات‌غریق آقایان در همدان برگزار می‌شود

همدان-رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان‌همدان گفت: یک دوره کلاس نجات‌غریق درجه یک ویژه آقایان در همدان برگزار می‌شود.

سیروس سوریان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری دوره درجه یک نجات‌غریق آقایان در همدان اظهار داشت: کمیته آموزش هیئت نجات‌غریق و غواصی استان‌همدان در راستای اهداف خود یک دوره کلاس نجات‌غریق درجه یک ویژه آقایان را آبان ماه امسال برگزار می‌کند.

وی افزود: علاقه‌مندان برای حضور در این دوره می‌توانند مدارک خود را به دفتر هیئت تحویل دهند.

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان‌همدان با اشاره به رشد منجیان غریق گفت: جمع کل تعداد ناجیان خانم و آقا اعم از درجه یک و ۲ تا پایان سال ۹۲، ۶۸۴ نفر بوده که این رقم در حال حاضر به یک هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.

سوریان عنوان کرد: همچنین تعداد غواصان یک ستاره استان همدان ۶۴۰ نفر است که دارای کارت و گواهینامه هستند و تعداد کل غواصان دو ستاره استان ۱۵۰ نفر است که دارای گواهینامه و کارت دو ستاره هستند.

وی با اشاره به فعالیت استخرهای همدان بیان کرد: در حال حاضر ۸ استخر در شهرستان همدان، ۶ استخر در ملایر، ۳ استخر در کبودرآهنگ، ۲ استخر در نهاوند، ۲ استخر در بهار و در لالجین، فامنین، مریانج، اسدآباد، تویسرکان، رزن و فیروزان نیز هر کدام یک استخر فعال است.

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان‌همدان عنوان کرد: در مجموع ۲۷ استخر در استان‌همدان فعال است همچنین تا پایان سال نیز چندین استخر در شهر همدان وشهرستان های استان به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد مطلب 4442179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha