پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۲۲

در مسکو؛

سنایی با وزیر امور قفقاز شمالی روسیه دیدار و گفتگو کرد

سنایی با وزیر امور قفقاز شمالی روسیه دیدار و گفتگو کرد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با وزیر امور قفقاز شمالی این کشور، دیدار و درباره مسائل مربوط به همکاری های تجاری و اقتصادی بحث و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی سنایی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با سرگئی ویکتوروویچ چبوتاریف وزیر امور قفقاز شمالی این کشور، دیدار و درباره مسائل مربوط به همکاری های تجاری و اقتصادی بحث و گفتگو کرد.

گفتنی است در این ملاقات طرفین با تاکید بر روابط عالی سیاسی دو کشور و روند رو به رشد همه جانبه این روابط، موضوعات مربوط به تسهیل روابط بازرگانی، حل مسائل کریدور شمال جنوب، تبادل استاد و دانشجو، همکاری های استانی، اجرایی کردن توافقات و تفاهمات، برگزاری همایش ایران شناسی، برگزاری همایش ایران و قفقاز شمالی و کمیسیون مشترک همکاری در تهران با حضور وزیر قفقاز شمالی، توسعه همکاری های استانی و سایر زمینه های همکاری را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

همچنین در این دیدار سفیر ایران به منظور پیگیری جدی و اجرای توافقات، پیشنهاد تشکیل شورای تجاری مشترک و برگزاری کارگروه همکاری های استانی را مطرح کرد که مورد استقبال طرف روس قرار گرفت.

شایان ذکر است که سنایی و چبوتاریف در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به ظرفیت های مناسب، بر توسعه و تعمیق روابط فیمابین و اهمیت قفقاز شمالی در روابط دوجانبه تاکید کردند.

کد خبر 4447757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha