پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۴

اختصاصی مهر؛

انحلال هیأت رسیدگی به امورموسسات قرآنی/ادغامی که به سرانجام نرسید

انحلال هیأت رسیدگی به امورموسسات قرآنی/ادغامی که به سرانجام نرسید

در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که روز گذشته به صورت فوق العاده برپا شد، هیات رسیدگی به امور موسسات منحل و عدم ادغام اتحادیه های قرآنی تصویب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای توسعه فرهنگ قرآنی به عدم ادغام و انحلال هیأت رسیدگی به امور موسسات رای داد.

براساس شنیده ها در جلسه فوق العاده ای که ظهر روز گذشته در شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد این شورا به عدم ادغام اتحادیه های قرآنی رای داد.

در همین راستا یکی دیگر از مصوبات این جلسه، انحلال هیأت رسیدگی به امور موسسات بود که در پی آن مجوز موسسات مردم نهاد از سوی دو نهاد قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات صادر می شود.

ادغام دو اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور و اتحادیه موسسات مردمی قرآنی بیش از پنج سال است که در دستور فعالیت ها و از بزرگترین دغدغه های جامعه های قرآنی به شمار می رفت.

سال گذشته در تمامی استانها این ادغام صورت گرفت و این مسأله در مرحله کشوری به موانعی برخورد کرد.

کشاکش بین اتحادیه ها ظرفیت های قرآنی مردمی موسسات خود جوش را مورد استهلاک قرار داد که با این رأی فعالیت ها به روال سابق بازگردانده خواهد شد.

کد خبر 4469755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha