۲۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۴:۲۹

روزانه 4 هزار نفر در استان تهران سهام عدالت دریافت می‌کنند

دبیر سهام عدالت استان تهران گفت: در شهرستان‌های استان تهران روزانه 4 هزار نفر سهام عدالت دریافت می کنند.

محمدرضا تجلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : در استان تهران 9 هزار و 700 خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ، بهزیستی و سازمان های امداد رسان در مرحله اول توزیع موفق به دریافت اوراق سهام عدالت به ارزش 876 میلیارد ریال شدند.

وی افزود : بر اساس مصوبه ستاد مرکزی سهام عدالت در مرحله دوم بین روستائیان واجد شرایط توزیع خواهد شد.

تجلی پور خاطر نشان کرد: از اواخر بهمن ماه کار شناسایی روستائیان واجد شرایط توسط بازرسان و کارشناسان سهام عدالت آغاز می شود و پس از این مرحله اوراق به تدریج بین افراد شناسایی شده توزیع می شود.

این مسئول یادآور شد : اوراق سهام عدالت در مرحله اول با توجه به جمعیت و تعداد افراد تحت پوشش ارگان‌های خدمات رسان سهمیه بندی شده است که در شهرستان‌ها بیشترین رقم به کرج اختصاص دارد.

کد مطلب 447640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha