۲۸ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۴۷

در شهرستان آمل صورت گرفت ؛

اختصاص 3,5 میلیارد ریال اعتبار به ساخت مراکز بهداشتی و درمانی

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ، از اختصاص 30 میلیارد ریال اعتبار برای آغاز ساخت کلینیک بیمارستانی تخصصی عمل های جراحی در این شهرستان خبر داد.

دکتر عزت الله یوسفیان ملاء در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: کلینیک بیمارستانی در زمینی به مساحت 4 هزار متر مربع و در 4 طبقه در خیابان طالقانی آمل در حال ساخت است که از محل اعتبارات صندوق تامین اجتماعی هزینه شده است.

وی ، جلوگیری از پراکندگی عمل های جراحی تخصصی در شهرها، تبادل اطلاعات میان پزشکان متخصص و انتقال مراقبتهای بعد از عمل جراحی را از مهم ترین مزیت های این مرکز درمانی در دو بخش فوریتهای پزشکی و خدمات درمانی به بیماران ، عنوان کرد.

نماینده مردم آمل در مجلس یادآور شد: برای ساخت و تجهیز کامل این بیمارستان در مدت 18 ماه ، به 100 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

یوسفیان ملاء همچنین از جذب 3 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای ساخت مراکز بهداشتی و درمانی آمل خبر داد و گفت: 2 میلیارد و 500 میلیون ریال از این اعتبار برای ساخت و تجهیز 13 مرکز بهداشتی روستایی در آمل اختصاص یافته است.

به گفته وی ، 100 میلیارد ریال اعتبار این طرح نیز برای آغاز ساخت اورژانس 5 واحدی بیمارستان 17 شهریور آمل هزینه خواهد شد.

کد خبر 449032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha