به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید مجید شرفی صبح امروز در دیدار با رئیس جدید شبکه بهداشت و درمان شادگان اظهار کرد: توسعه خدمات درمانی به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای دولت در دستور کار بوده است و خدمات خوبی در این بخش ارائه میشود.
وی افزود: تجهیز و افزایش مراکز و ارتقای خدمات درمانی انتظار اهالی این شهرستان از بیمارستان و مجمع سلامت است.
امام جمعه شادگان ادامه داد: تکریم و احترام به بیماران از وظایف اصلی خادمان سلامت بوده و در نیل به اهداف حوزه سلامت موثر است.
وی، تسریع در امور بیماران را از دیگر مولفه های لازم در حوزه سلامت بیان کرد و افزود: احساس آرامش و رضایت در بیماران در بهبود و درمان آنان تاثیر مستقیم دارد.
حجت الاسلام شرفی بیان کرد: سلامت معنوی در کنار ارائه خدمات بهداشتی به بیماران از معیارهایی است که در حوزه سلامت توسط متولیان امر باید مدنظر باشد.
وی در پایان تکریم بیماران و رسیدگی سریع به بیماران اورژانسی به خصوص در مواقع تراکم، حسن اخلاق و منش اسلامی در برخورد با بیماران از دیگر خواسته های امام جمعه شهرستان از کارکنان و مدیریت شبکه بهداشت و درمان شادگان بود.
نظر شما