۸ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۴۴

شهردار منطقه ۱۰ مشهدعنوان کرد:

برای بوستان«شمشاد»سند سازی شده است/پیگیری موضوع در دادگستری

برای بوستان«شمشاد»سند سازی شده است/پیگیری موضوع در دادگستری

مشهد- شهردار منطقه ۱۰ مشهد گفت: متاسفانه برای بوستان شمشاد مشهد سند سازی شده و برای روشن شدن موضوع شکایت کرده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی رجب‌زاده شنبه شب در گفتگو با شبکه خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت تخریب بوستان شمشاد مشهد در منطقه قاسم آباد پس از پیدا شدن مالک خصوصی اظهارکرد: متاسفانه برای این زمین سند سازی شده و حتی دفتر خانه صادر کننده سند نیز لغو امتیاز شده است. 

وی افزود: در تقسیمات صورت گرفته توسط مسکن وشهرسازی کاربری این زمین فضای سبز و پارکینگ عنوان شده و شهرداری بر همین اساس در این مکان بوستان شمشاد را از ۲۰ سال قبل احداث کرده است. 

شهردار منطقه ۱۰ مشهد تاکید کرد: پیگیری لازم برای بازگرداندن زمین به شهرداری از طریق دادگستری و فرمانداری مشهد در حال انجام است و پرونده ای در این خصوص در دستگاه قضایی تشکیل شده است.

رجب زاده تصریح کرد: مدیریت شهری تمام توان خود را انجام می دهد تا فضاهای سبز به عنوان ریه شهر حفظ و صیانت شود.

کد خبر 4498763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha