پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۱۸

نماینده ولی فقیه در گیلان از حوزه علمیه آستانه اشرفیه بازدید کرد

نماینده ولی فقیه در گیلان از حوزه علمیه آستانه اشرفیه بازدید کرد

آستانه اشرفیه- «آیت الله رسول فلاحتی» نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت از حوزه علمیه اهل بیت (ع) شهرستان آستانه اشرفیه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی دوشنبه در سفر یک روزه خود به شهرستان آستانه اشرفیه از حوزه علمیه اهل بیت (ع) این شهرستان بازدید و از نزدیک با مسئولان، روحانیون و طلاب این حوزه دیدار و گفتگو کرد.

نماینده ولی فقیه در گیلان در جریان این بازدید با تأکید بر لزوم حفظ کرامت انسانی در حوزه‌های علمیه، اظهارکرد: یکی از اولویت‌های حوزه علمیه خودسازی افراد است.

آیت الله رسول فلاحتی در ادامه این بازدید با اشاره به اینکه حوزه های علمیه محلی برای تربیت طلاب دینی است، از اساتید این حوزه خواست تا در زمینه آموزش ادبیات به طلاب تلاش و توجه ویژه‌ای شود.

وی بر ارتقای جایگاه علمی حوزه‌های علمیه گیلان تاکیدکرد و افزود: عالمان دینی باید خود را وقف حوزه‌های علمیه کنند.

امام جمعه رشت در ادامه به ارائه مقاله‌ از سوی طلاب حوزه علمیه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و آن دستاورد بزرگی و کم نظیر دانست و بیان‌کرد: طلاب باید در جشنواره‌ها و المپیادهای علمی نیز شرکت کنند.

وی با بیان اینکه باید در راستای ارتقای پایه‌های عقیدتی و روابط اخلاقی طلبه‌ها نیز تلاش بیشتری انجام شود، ادامه داد: سطح علمی طلبه‌ها باید با توجه به پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی ارتقا یابد.

کد خبر 4506709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha