علی کفاشیان دبیرکل کمیته ملی المپیک با بیان این مطلب به خبرنگارمهر افزود : طی دوهفته گذشته تلاش کردیم تا از طریق گفتگو با نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون تلفیق مانع از کاهش بودجه سال آینده کمیته ملی المپیک شویم که این مذاکرات بسیار اثر گذار بوده و امیدواریم با نگاه ویژه ای که دولت محترم و نمایندگان مجلس به مقوله ورزش دارند ، همچنان ورزش کشور از حمایت های این دو نهاد اجرایی کشور برخوردار شود.
کفاشیان اضافه کرد: درحال حاضر با تلاش های امیر رضا خادم رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس که ظرف سالهای گذشته نقش بسزایی در افزایش بودجه سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک داشته ، امید زیادی داریم تا بودجه مورد نظر کمیته المپیک که صرفا به بخش قهرمانی اختصاص دارد در سال آینده در اختیار این کمیته قرار گیرد.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی کمیته المپیک در سال آینده تدارک و آماده سازی تیم های ملی جهت کسب سهیمه المپیک پکن خواهد بود تصریح کرد: بر اساس پیش بینی کارشناسان کمیته المپیک و برنامه هایی که از سوی فدراسیونهای مدال آور ارائه شده برای آماده سازی تیم های ملی در سال آینده به بودجه ای نزدیک به 30 میلیارد تومان نیاز داریم که امیدواریم نمایندگان مجلس با توجهی که همواره به ورزش و بحث افتخارآفرینی برای کشور داشته اند ، با بودجه درخواستی کمیته المپیک موافقت کنند تا بتوانیم نظیر بازیهای آسیایی قطر، از نظر مدال آوری و بهبود جایگاه ایران در المپیک برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم و گام های اساسی برداریم.
علی کفاشیان در گفتگو با مهر :
رایزنی ها برای افزایش بودجه کمیته المپیک امیدوار کننده است/ انتظار حداقل 30 میلیارد بودجه را داریم

دبیرکل کمیته ملی المپیک رایزنی با نمایندگان مجلس به منظور افزایش بودجه کمیته ملی المپیک را موثر و امید بخش عنوان کرد.
نظر شما