پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷

مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

اعتیاد معضل چندوجهی است/ فعالیت ۲۲۷ تیم در محلات زنجان

 اعتیاد معضل چندوجهی است/ فعالیت ۲۲۷ تیم در محلات زنجان

زنجان-مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه اعتیاد معضل چندوجهی است ، گفت: باید راه‌حل این معضل هم چندوجهی باشد و باید بحث فرهنگی زیرسازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی قیداری ظهر دوشنبه در جمع مبلغین و روحانیون، اعتیاد را مادر آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: متأسفانه اعتیاد در صدر آسیب‌های اجتماعی است.

وی اظهار کرد: متأسفانه اعتیاد علت اول طلاق در جامعه است و باید جلوی اعتیاد در جامعه گرفته شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان بابیان اینکه اعتیاد خیلی راحت وارد زندگی افراد می‌شود، گفت: اعتیاد درکمین تمام خانواده‌ها است و باید همه مراقب باشند و خانواده‌ها نسبت به مراقبت از فرزندان خود بیشتر تلاش کنند.

محمدی قیداری از وجود ۱۲ کمپ ترک اعتیاد در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: معتادین در این مراکز خدمات درمانی دریافت می کنند.

وی ابراز کرد: اعتیاد معضل چندوجهی است و باید راه‌حل این معضل هم چندوجهی باشد  و باید بحث فرهنگی زیرسازی شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان بابیان اینکه برای پیشگیری از اعتیاد باید در تمام محیط‌های اجتماعی و محیط‌های مختلف کار شود، گفت: باید باورهای دینی مردم بیشتر تقویت شود.

محمدی قیداری بابیان اینکه مراکز متادون درمانی، مراکز درمان سرپایی و اقامتی نیز تحت نظارت بهزیستی هستند، گفت: باید معتاد بیمار تلقی شود تا راحت‌تر تحت درمان قرار گیرد.

وی افزود: در بحث مواد مخدر استان زنجان جزو استان‌های پاک است و در محله‌های شهری و روستایی آموزش‌های متعددی برای پیشگیری از اعتیاد توسط بهزیستی انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان تأکید کرد: ۲۲۷ تیم محلات در استان زنجان در ۱۸۷ محله استان زنجان را تحت پوشش قرار می‌دهند و این تیم‌ها محلات را به خوبی پوشش می‌دهند.

محمدی قیداری بر آموزش پیشگیری از اعتیاد تأکید کر دو گفت: ارائه آموزش مهارت‌های زندگی، اجرای برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد با رویکرد اجتماع‌محور اعم از محله محور، مراکز آموزشی محور و کار محور  از گرایش افراد به مصرف موادمخدر از برنامه‌های مهم سازمان است.

کد خبر 4526386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha