۷ اسفند ۱۳۸۵، ۱۵:۱۰

عضو ارشد حزب موتلفه در گفتگو با مهر :

فضای حاکم بر 1+5 فضای مذاکره با ایران است / اظهارات تند مقامات آمریکایی نتیجه انزوای واشنگتن است

فضای حاکم بر 1+5 فضای مذاکره با ایران است / اظهارات تند مقامات آمریکایی نتیجه انزوای واشنگتن است

حمیدرضا ترقی با اشاره به این نکته که فضای حاکم بر کشورهای 1+5 فضای تفاهم با ایران است، تاکید کرد: مذاکره و تشکیل کنسرسیوم مشترک سوخت هسته ای راه حل بحران فعلی است.

حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت پرونده هسته ای و احتمال صدور قطعنامه بعدی علیه کشورمان، گفت: فضایی که الان بر 1+5 حاکم است، فضای مذاکره و تعامل با ایران است و زمینه ای برای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران وجود ندارد.

وی افزود:همین که در فضای بعد از اتمام مهلت قطعنامه 1737 سولانا و البرادعی سخن از گفتگو و تعامل با ایران می کنند، نشان از وجود فضای مناسب برای مذاکره غرب و ایران است.

عضو ارشد حزب موتلفه در خصوص اظهار نظرهای رادیکال برخی مقامات آمریکایی در هفته های اخیر اظهار داشت:این اظهارات برای جبران انزوای آمریکا در خصوص مساله هسته ای ایران است و امروز شاهد هستیم که همگرایی بین اروپا و آمریکا در موضوع ایران به کمترین حد رسیده است.

ترقی تاکید کرد: تنها راه حل مساله هسته ای ، مذاکره و تعامل بر سر طرح هایی چون کنسرسیوم مشترک سوخت هسته ای است و فشار و تهدید علیه ملت ایران و حق مسلم آنان تاثیری ندارد.

 

کد خبر 453788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha