به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر پنجشنبه هشتمین شورای برنامهریزی استان گیلان با حضور استاندار و مدیران ارشد سازمانها و نهادهای اجرایی در سالن غدیر استانداری گیلان برگزار شد.
در این جلسه مباحث مربوط به تصویب و بررسی طرح برنامه آمایش استان گیلان، اقامت موقت، مصوبات طرح شهرکهای صنعتی و کشاورزی، نوع استفاده از مصوبات ملی، جذب منابع ملی، برداشتن موانع صادرات مورد بررسی و تاکید استاندار گیلان قرار گرفت.
مصطفی سالاری در ادامه این جلسه با بیان اینکه شورای برنامه ریزی استان گیلان جلسه سیاست گذاری و تصمیم گیری است، اظهارکرد: مدیران دستگاه اجرایی و مشاوران با توجه به اطلاعات جمع آوری شده ساز و کار و ایدههای خود در ارتباط با مباحث مربوط به گردشگری، مکانیابی و احداث انواع شهرک، بوم گردی بهعنوان اقامتگاه موقت غیرمتمرکز و سایر موضوعات استان ارائه دهند.
وی تصریح کرد: راهبردهایی درباره موضوعات مربوط به مدیریت و مصرف آب، میزان استفاده از آب رودخانهها، بررسی ظرفیت دریا، سدسازی، عواملی که سبب ماندگاری و دلایل ترغیب مهاجرت روستانشینان به شهر می شود نیز جزء موارد ضروری برای بررسی است.
سالاری با بیان اینکه جنگل، دارایی مردم گیلان در کشور است، بیان کرد: مدیران ذیربط درباره حفاظت و استفاده مردم از جنگل بررسیهای لازم را انجام دهند هر چند که در حفاظت از جنگل دچار ضعف هستیم.
سالاری درباره توسعه گردشگری در استان گفت: هدایت گردشگر در شهرهای کوهپایه ای، احداث جاده برای سهولت تردد باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
استاندار گیلان در ادامه یادآورشد: برای اینکه این مطالعات تبدیل به سند بالادستی شود باید با نگاهی عمیق تر به آن پرداخت و راهبردهای لازم را اتخاذ کرد.
نظر شما