۵ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۳۳

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:

صدور پایان کار بدون اجرای مناسب سازی ویژه معلولین ممنوع است

صدور پایان کار بدون اجرای مناسب سازی ویژه معلولین ممنوع است

یاسوج- معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: صدور پایان کار بدون لحاظ مناسب سازی ویژه معلولین ممنوع است.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز فیلی شامگاه یکشنبه در نشست کمیته مناسب سازی معلولین، افزود: صدور پایان کار با محوریت نظام مهندسی، شهرداری ها و دهیاری ها بدون لحاظ مناسب سازی برای معلولین ممنوع است.

فیلی با تاکید بر ایجاد حساسیت در میان مدیران برای ارتقای مناسب سازی ویژه معلولین، عنوان داشت: جلسه ای با حضور مدیران کل، شهرداری های یاسوج و سیسخت حول محور مناسب سازی و اقدامات این بخش برگزار می شود.

معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه اقداماتی در حوزه مناسب سازی انجام شده است، اظهار کرد:‌ کارهای عقب مانده ای در این محور داریم که باید اقدامات لازم در این بخش اجرایی شود.

وی افزود: باید آخرین روند مناسب سازی توسط دستگاه ها در قالب گزارش ارائه شود.

معاون عمرانی استاندار با تاکید بر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی رسانه ها پیرامون تحقق مناسب سازی ویژه معلولین، از خبرگزاری مهر کهگیلویه و بویراحمد، سایت خبری کبنا و رسانه های فعال در تهیه گزارشات، فرهنگ سازی و خبرهای تولیدی پیرامون مناسب سازی حوزه معلولین و نشر نقد منصفانه تقدیر کرد.

کد خبر 4551391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha