یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر آوار شدن منزل مسکونی در مینودشت

مینودشت- مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان از از فوت یک نفر و مصدوم شدن دو نفر بر اثر آوار شدن منزل مسکونی در اثر سیل در مینودشت خبر داد.

مجتبی جمالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اثر آوار شدن منزل مسکونی در روستای برنج وین شهرستان مینودشت سه نفر از اهالی منزل، پدر، مادر و فرزند زیر آوار ماندند.

وی افزود: نیروهای اورژانس به محل اعزام شده و کار آوار برداری را آغاز و مصدومان را به بیمارستان منتقل کردند.

جمالی با بیان این که در این حادثه فرزند خانواده در مسیر جان خود را از دست داد، ادامه داد: پدر و مادر در بیمارستان با عملیات احیا جان دوباره یافتند.

گفتنی است که سیل اخیر در گلستان باعث بالا آمدن آب روخانه ها شده و شهرهای مینودشت، گنبدکاووس، آق قلا و کلاله را درگیر کرده است.

همچنین یک کودک کلاله ای هم که عصر سه شنبه در اثر ریزش دیوار مجروح شده بود، امروز در بیمارستان فوت کرد.

کد خبر 4572804

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha