۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷

رئیس پلیس پیشگیری ناجا؛

۷۰ درصد سرقت‌ها به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی و حفاظتی است

۷۰ درصد سرقت‌ها به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی و حفاظتی است

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با برشمردن وظایف و مأموریت‌های پلیس پیشگیری ناجا در ایام نوروز، عملکرد و بازده عملیاتی این پلیس را به لحاظ آماری تشریح و تحلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد شرفی، با اشاره به مأموریت عظیمی که مجموعه نیروی انتظامی در تعطیلات نوروز سال ۱۳۹۸ بر عهده داشتند، اظهار داشت: در این مأموریت بیست روزه تقریباً تمامی نیروهای پلیس با تخصص‌های گوناگون حضور پررنگی داشتند که در این میان پلیس پیشگیری به دلیل نوع مأموریت ویژه خود به صورت شبانه روزی و با تمام قوا در سراسر کشور به انجام وظیفه پرداخت.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد سرقت‌ها به علت عدم رعایت مسائل ایمنی و حفاظتی رخ داده است، تصریح کرد: خوشبختانه امسال پلیس پیشگیری ناجا با تلاش فراوان توانست در بسیاری موارد شرایط بهتری را نسبت به سال گذشته برای هموطنان ایجاد کند که این توفیقات پس از پایان تعطیلات و بررسی عملکرد این پلیس و همچنین برخی شاخص‌های جرایم در بازه زمانی نوروز ۱۳۹۸ نسبت به نوروز ۱۳۹۷ بهتر مشخص شد.

وی افزود: در جریان این مأموریت بزرگ که از روزهای پایانی سال ۱۳۹۷ آغاز شد و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه داشت و با مأموریت تأمین امنیت مناطق سیل زده مصادف شد، بیش از ۱۰۰ هزار نفر از کارکنان پلیس پیشگیری شرکت داشتند و به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت داخلی کشور انجام وظیفه کردند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: در کنار کارکنان پایور پلیس نزدیک به ۵ هزار نفر از پلیس‌های افتخاری و نیروهای بسیج و همچنین بیش از ۲۵ هزار نفر از نگهبانان مؤسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا با در اختیار داشتن ۳۵۰ خودرو و ۵۵۰ موتورسیکلت نیز حضور داشتند و با همراهی پلیس به برقراری نظم و ارائه خدمت به شهروندان پرداختند.

وی با تاکید بر اینکه انجام گشت‌های انتظامی در تمام سطوح تأثیر بسیاری در پیشگیری از وقوع جرایم و برقراری نظم و امنیت در سطح کشور داشت و این اثر در تعطیلات نوروزی که با مسافرت‌های بسیار و خالی ماندن منازل شهروندان برای مدت طولانی همراه بود، بیشتر نمایان شد، تصریح کرد: با توجه به این اصل انکار ناپذیر پلیس پیشگیری گشت‌های خود را در بخش‌های کلانتری، پاسگاه و یگان‌های امداد و به صورت خودرویی، موتوری و پیاده سامان‌دهی کرده بود.

سردار شرفی ادامه داد: پلیس پیشگیری ناجا با حدود ۸۸۴۰ گشت خودرویی، ۴۷۱۸ گشت موتوری و ۴۹۷۹ پاس پیاده در سراسر کشور در طول تعطیلات نوروز امنیت و آسایش را برای شهروندان تأمین کرد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: نخستین توفیق امنیتی و انتظامی ناجا در حوزه جرایم سرقت بوده است که خوشبختانه در کشف سرقت ۴۵ درصد افزایش و در وقوع جرایم خشن ۱۲ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

وی ادامه داد: دستگیری مجرمان نیز یکی از وظایف پلیس پیشگیری ناجا است که در این زمینه در رابطه با شرارت ۴ درصد، دستگیری سارق ۴۳ درصد و دستگیری مربوط به قاچاق کالا نیز ۱۳ درصد نسبت به مدت مشابه آن در نوروز ۱۳۹۷ افزایش نشان می‌دهد.

سردار شرفی ادامه داد: در مورد تصادفات منجر به جرح نیز برای بیش از ۶ هزار و ۹۶۴ تصادف جرحی درون شهری و بیش از ۴ هزار و ۷۷۹ مورد برون شهری و همچنین برای ۸۶ مورد تصادف فوتی درون شهری و ۳۹۳ مورد تصادف فوتی برون شهری تشکیل پرونده و پیگیری قضائی شد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد سایر یگان‌های زیرمجموعه این پلیس نیز اشاره کرد و گفت: پلیس فرودگاه‌های کشور در جریان تعطیلات نوروزی سال ۱۳۹۸ موفق شد تا با تلاش شبانه روزی امنیت بیش از ۳ میلیون و ۱۷۷ هزار مسافر را در قالب نزدیک به ۲۵ هزار و ۵۴۶ پرواز را تأمین کرده و رضایت مراجعه کنندگان را به خوبی جلب کند.

وی عنوان کرد: پلیس راه‌آهن نیز در همین بازه زمانی نسبت به تأمین نظم و امنیت نزدیک به یک میلیون و ۹۵۰ هزار نفر مسافر ریلی شبکه راه‌آهن در سراسر کشور به خوبی همت گمارده و یگان حفاظت شهرداری تهران نیز با جدیت هرچه بیشتر اقدام به اجرای طرح‌های انضباط اجتماعی کرد تا جلوه و زیبایی شهر تهران در ایام نوروز هرچه بیشتر حفظ شود.

سردار شرفی با اشاره به اهمیت تأمین امنیت مسافرین خطوط دریایی در تعطیلات نوروزی سال ۱۳۹۸، گفت: یگان حفاظت بنادر و کشتیرانی نیز در این بازه زمانی امنیت ۵۳۸ هزار مسافر خطوط دریایی را در قالب ۷ هزار و ۵۰۰ شناور تفریحی و مسافربری تأمین کرده است.

این مقام انتظامی همچنین با اشاره با وظیفه دوچندان یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تعطیلات نوروز و حساسیت مأموریت این یگان گفت: یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی در این بازه زمانی به خوبی نسبت به تأمین امنیت بیش از ۱۵ میلیون و ۳۳۴ هزار نفر گردشگر داخلی و بیش از ۷۵ هزار گردشگر خارجی اقدام کرده است که در کنار حراست از امنیت موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی کاری بسیار بزرگ به شمار می‌آید.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه پلیس با تمام توان و در تمامی نقاط کشور پاسدار آسایش و امنیت هموطنان در ایام نوروز بود، اظهار کرد: از مردم عزیز و فهیم ایران اسلامی که پلیس را در انجام وظایف محوله یاری کردند تا روزهای شادی را برای همه ایرانیان خلق کند، قدردانی می‌کنیم.

کد خبر 4586265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha