۲۳ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۲۵

پس از دیدار با یک مقام کره شمالی :

البرادعی پیونگ یانگ را به مقصد پکن ترک کرد / مذاکره کننده ارشد کره شمالی حاضر به دیدار البرادعی نشد

البرادعی پیونگ یانگ را به مقصد پکن ترک کرد / مذاکره کننده ارشد کره شمالی حاضر به دیدار البرادعی نشد

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز و پس از دیدار با یکی از مقامهای ارشد حزب کمونیستی کره شمالی، این کشور را به مقصد چین ترک کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، رسانه های کره شمالی خبر دادند که " محمد البرادعی" با " کیم یونگ دای" رئیس هیئت رئیسه مجلس اعلای خلق کره شمالی دیدار کرد.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی گزارش داد که کیم با البرادعی و هیئت همراه وی در پیونگ یانگ دیدار کرده است. هیئت رئیسه کره شمالی عالی رتبه ترین بخش تصمیم سازی در این کشور محسوب می شود.

این خبرگزاری در گزارش کوتاه دیگری تایید کرد که البرادعی پیونگ یانگ را ترک کرده است.

دیدار البرادعی از کره شمالی یک دیدار دو روزه بود و قرار است که وی در توقف بعدی خود در پکن یک کنفرانس مطبوعاتی در آنجا داشته باشد.

از سوی دیگر،"کیم کایه گوان" مذاکره کننده ارشد کره شمالی در مسائل هسته ای به بهانه مشغله زیاد حاضر به دیدار با مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی نشد.

دور جدید مذاکرات شش جانبه قرار است از روز دوشنبه آینده ( 28 اسفند ) در پکن آغاز شود.

کد خبر 461284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha