به گزارش خبرنگار مهر، ناصر بابایی امروز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان پلدختر اظهار داشت: سه هزار و ۳۷۰ بیمار در پلدختر از ۱۲ تا ۱۸ فروردین ماه امسال در جریان وقوع سیل توسط تیمهای مختلف پزشکی ویزیت شده است.
وی افزود: مرکز بهداشت شماره ۲ پلدختر در جریان وقوع سیل فروردین ماه زیر آب رفت که بلافاصله پاکسازی شده و در روز دوم سیل خدمات دهی به مردم را آغاز کرد.
توزیع ۳۰ تا ۴۰ میلیارد ریال دارو به صورت رایگان بین بیماران سیل زده
رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر گفت: در کل حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیارد ریال دارو به صورت رایگان بین بیماران سیل زده در نقاط مختلف این شهرستان توزیع شد.
بابایی افزود: در جریان وقوع سیل بیمارستان صحرایی در دبیرستان شهید شکارچی پلدختر با تمام بخشها راه اندازی شد که در روز به یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار بیمار خدمات پزشکی ارائه داد.
وی خاطرنشان کرد: یکسری دارو از طریق بخش خصوصی به سیستم شبکه بهداشت و درمان پلدختر هنگام سیل رسید که به صورت رایگان بین بیماران توزیع شد.
۶ هزار قوطی شیر خشک توزیع شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر افزود: حدود ۶ هزار قوطی شیر خشک، وسایل بهداشتی، پوشاک و لباس زیر از طریق خیرین ارسال و بین سیلزدگان پلدختر توزیع شد.
بابایی گفت: توجه به مسائل بهداشتی و جمع آوری گل ولای با توجه به آغاز فصل گرما در مناطق سیل زده از اهمیت ویژهای برخوردار است که نیاز به عزم همگانی دارد.
وی افزود: بعد از ماه مبارک رمضان غربالگری فشار خون در پلدختر بین سیلزدگان به مدت یک ماه انجام میشود و با پیگیریهای انجام شده یک سری داروی انسولین در اختیار سیستم شبکه بهداشت قرار گرفت که به صورت رایگان در بین بیماران توزیع شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر خاطرنشان کرد: مرکز مبارزه با بیماریهای غیر واگیر در پلدختر به زودی راه اندازی میشود.
روستای های چم مهر، بابازید، چاله و دمرود برعلیه بیماری سالک سمپاشی شدند
بابایی خاطرنشان کرد: با توجه به خشک شدن گل ولای ناشی از سیل و وجود زباله در برخی مناطق شهر پلدختر بعد از وقوع سیل خطر انتقال بیماریها و پشه سالک افزایش مییابد.
وی گفت: بر این اساس دو نقطه از شهر پلدختر و روستای سراب حمام به عنوان کانون سالک و روستای های چم مهر، بابازید، چاله و دمرود برعلیه بیماری سالک سمپاشی شدند.
نظر شما