پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۰۷

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎شرقی:

خسارت مادی سیل اخیر بیش از بودجه عمرانی سالانه کشور است

خسارت مادی سیل اخیر بیش از بودجه عمرانی سالانه کشور است

تبریز- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎شرقی با اشاره به برآورد خسارت ۳۵ هزار میلیارد تومانی سیل بهار در غرب، شمال و جنوب کشور گفت: این خسارت بیش از بودجه عمرانی سالانه کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی، داوود بهبودی پیش از ظهر امروز در «سمینار آموزه‎هایی از سیل بهار ۱۳۹۸ ایران» اظهار کرد: اگر به قاعده نظم خلقت و سنت‌های الهی اعتقاد داشته باشیم مجموعه حوادث طبیعت از یک سری قواعد علمی و قاعده‎مندی‌ها تبعیت می‌کند؛ اگرچه ممکن است بعضاً نظم و نظام و تدابیر ما را کلاً به هم بریزد.

وی افزود: اگر همانطور که بشر در سایر عرصه‎ها از قاعده‌های نظام خلقت بهره‌برداری می‌کند، حوادثی که اغلب از آنها به عنوان بلا یاد می‌شود، نیز به تصرف انسان درآید، می‎توانند منشاء اثرات مفید برای جوامع انسانی باشند.

بهبودی خاطرنشان کرد: از آنجایی که لااقل در کشور ما آنطور که باید حوادث طبیعی تحت تسلط علمی انسان قرار نگرفته معمولاً هنگام رخداد این حادثه‌ها دچار خسارات مادی و معنوی بسیاری می‌شویم.

این اقتصاددان با اشاره به برآورد خسارت ۳۵ هزار میلیارد تومانی سیل بهار در غرب، شمال و جنوب کشور گفت: در واقع این حادثه بیش از بودجه عمرانی سالانه کشور به ابنیه، تاسیسات، سکونتگاه‌ها و مراکز صنعتی و کشاورزی ما خسارت وارد کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎شرقی با بیان اینکه اصلی‎ترین پیام حوادث طبیعی عبرت گرفتن از آنها است، تصریح کرد: اولین پیش‌شرط توسعه اداره جامعه به شکل علمی و پذیرش قاعده‌مندی‌های طبیعت است.

کد خبر 4637907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha