۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۴۱

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری:

۱۰۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی می شود

۱۰۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی می شود

شهرکرد- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۰۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری با حمایت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر راه اندازی می شود.

قدیر مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار مهر از تجهیز و بهره‌برداری ۲۴۰ خانه ورزش روستایی با همکاری شورای مبارزه با مواد مخدر و اداره کل ورزش و جوانان استان طی سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری نیز تأسیس ۱۰۰ خانه ورزش روستایی در سراسر استان هدف‌گذاری شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: توسعه مکان‌های ورزشی زمینه ساز تحرک و پویایی در جامعه است.

وی بیان کرد: توسعه زیر ساخت‌های ورزشی در نقاط محروم زمینه ساز کاهش گرایش افراد به سمت مواد مخدر است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم نهاد نقش مهمی در مبارزه با مواد مخدر دارند، تصریح کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همواره از همه سمن‌ها و تشکل‌های سلامت و ورزشی در حوزه‌های مختلف مقابله با آسیب‌های اجتماعی حمایت می‌کند.

کد خبر 4644195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha