پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۲۴

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شمال استان کرمان:

نخستین جشنواره استانی سرود «مهرآوا» در راور برگزار می‌شود

نخستین جشنواره استانی سرود «مهرآوا» در راور برگزار می‌شود

کرمان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شمال استان کرمان گفت: نخستین جشنواره استانی سرود «مهرآوا» به میزبانی شهرستان راور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا علیزاده اظهار کرد: نخستین جشنواره سرود «مهرآوا» شهریور امسال به میزبانی شهرستان راور برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با هدف شناسایی و آموزش استعدادهای برتر در حوزه‌های مختلف سرود، تولید آثار غنی با نغمه‌های زیبا و معنوی، اشاعه و گسترش فرهنگ غنی ایرانی، اسلامی و انقلابی و پرداختن به موضوع قالی و قالیبافی به عنوان یکی از اصیل‌ترین هنرهای استان بر پا خواهد شد.

علیزاده گفت: بخش‌های اصلی و ویژه این جشنواره به صورت گروهی و بخش جنبی آن به صورت انفرادی خواهد بود و جوایز نقدی و غیرنقدی ارزنده‌ای به برگزیدگان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت اینترنتی انجام می‌شود، افزود: آخرین مهلت شرکت در جشنواره ١٠ مرداد است و نتایج اولیه ١٥ مرداد اعلام می‌شود، از گروه‌ها و نفرات برتر برای رقابت حضوری دعوت به عمل می‌آید.

کد خبر 4647816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha