پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۰۸

در انتظار معرفی مدیر جدید؛

تغییر مدیر موزه تازه تاسیس ورزش/ تجربه سفر به سوئیس سوخت!

تغییر مدیر موزه تازه تاسیس ورزش/ تجربه سفر به سوئیس سوخت!

عمر موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک از زمان افتتاح رسمی هنوز به یک ماه و نیم نرسیده که مدیریت آن به دلیل اختلافات در آستانه تغییر و جابه جایی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، راه اندازی «موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک» که نیمه دوم سال گذشته بخش زیادی از فعالیت های کمیته ملی المپیک را به خود اختصاص داد بالاخره ۳۰ اردیبهشت ماه گذشته به سرانجام رسید.

در این روز و طی مراسمی ویژه که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد، موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک به صورت رسمی با مدیریت هایده صیرفی افتتاح شد اما هنوز دو ماه از بهره برداری این موزه نگذشته که مدیریت آن دستخوش تغییرات خواهد شد.

گویا دلیل این موضوع برخی مشکلات و اختلاف نظرهای داخلی است که حتی باعث شده هایده صیرفی در روزهای گذشته رفت و آمدی به محل کمیته ملی المپیک نداشته باشد. حتی طی هفته گذشته که بسیاری از برنامه های پیش بینی شده هفته المپیک به بازدید از موزه اختصاص داشت، وی غایب بود.

قرار است رئیس کمیته ملی المپیک به زودی برای مدیریت موزه ملی ورزش و سپردن مسئولیت آن به فردی با تمام ویژگی های مدیریتی لازم در حوزه اجرایی تصمیم گیری کند این در حالی است که سال ها از حضور صیرفی در کمیته ملی المپیک به عنوان کارشناس موزه می گذرد و حتی وی به عنوان مدیر موزه و پیش از افتتاح رسمی آن، اعزام برون مرزی هم داشت.

طرح ابتدایی موزه ملی ورزش دو دهه پیش در کمیته ملی المپیک مطرح و مورد پیگیری قرار گرفت. همزمان با ریاست مصطفی هاشمی طبا هم موضوع موزه و بهره برداری گسترده از آن خیلی جدی تر در این کمیته پیگیری شد. تقریباً همان زمان بود که هایده صیرفی به عنوان کارشناس موزه در کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک استخدام شد. حتی با همت وی و با هدف جمع آوری آمار و مستندات ورزشی برای استفاده در موزه کتاب «نگاره های ورزشی ایران» تهیه شد.

اما طی سال ها گذشته در رابطه با موزه ورزش و به دلیل عدم افتتاح رسمی هیچ فعالیت جدی صورت نمی گرفت. در واقع از سال گذشته که بحث راه اندازی موزه به صورت جدی مطرح و مورد پیگیری قرار گرفت، نقش و تاثیر گذاری صیرفی در رابطه با آن وارد مرحله اجرایی شد اما به نظر می رسد مدیریت وی در موزه همخوانی کاملی با مدیریت کمیته و چگونگی برنامه های مورد نظر وی نداشته که بحث کنار رفتن او مطرح شده است.

این در حالی است که صیرفی حتی به بهانه بازدید از موزه لوزان سوئیس و الگوبرداری از آن برای استفاده در موزه ملی ورزش هم سفری به سوئیس داشت اما شرایط به گونه ای پیش نرفت که کمیته ملی المپیک با وجود هزینه برای وی بتواند از تجربه های او به عنوان مدیر موزه استفاده ببرد.

به گزارش خبرنگار مهر، موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک ۱۲ اسفندماه سال گذشته توسط سازمان میراث فرهنگی ثبت رسمی شد. این ثبت اما به نام وزارت ورزش انجام شده است.

کد خبر 4655777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha