پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۳۶

با حضور مسئولان کشوری و استانی؛

مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

یاسوج- مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نشستی که بعدازظهر سه شنبه با حضور مسئولان استانی و کشوری در یاسوج برگزار شد، از زحمات زیرایی مدیرکل سابق تعزیرات حکومتی استان تقدیر و براتعلی صالحی به عنوان مدیر کل جدید تعزیرات حکومتی انتخاب شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: مدیران باید با ایده و برنامه نو برای عدالت اجتماعی و حفظ حقوق اولیه مردم و جلوگیری از هرگونه معظلات، برنامه و تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

حسین کلانتری افزود: عمل به قوانین و اجرای کامل آن بسیار جدی است و مردم باید این احساس را داشته باشند که اگر اجحافی در بازار باشد، مرجعی که از طریق آن و با آسانترین و سریع ترین روش بتواند برای جبران خسارت پیگیری کنند و آن مرجع هم اقدام لازم را انجام دهد.

وی بیان داشت: جابجائی مدیران، گردش تجربیات، خلاقیت ها و ایده ها است و انتظار داریم مدیر جدید تعزیرات استان نیز با خلاقیت و اقتدار بیشتر نسبت به وظایف، تکلیف و ماموریتی هایی که بر عهده دارد، تلاش کند.

کلانتری با بیان اینکه رسالت تعزیرات حکومتی در شرایط کنونی بسیار سنگین تر شده است، گفت: تعزیرات حکومتی در سلامت کسب و کار نقش مهمی دارد و عدم کنترل، ساماندهی، نظارت و بازرسی بازار و هرگونه اختلال در تولید و توزیع سبب نابسامانی در جامعه می شود.

وی افزود: در شرایط کنونی که تحریم ها به مردم فشار وارد می کند، تعزیرات حکومتی باید به درستی پاسخگو باشد و بی توجهی و یا کم توجهی در امر نظارت و رها کردن آنها سبب مضاعف شدن مشکلات و نابسامانی در عرصه اقتصادی و نارضایتی در حوزه اجتماعی خواهد شد.

استاندار اظهار داشت: در شرایط کنونی، انتظارات مردم و مسئولین این است که تعزیرات حکومتی با انرژی، توان و جدیت تمام به مسائل توجه داشته باشد.

وی افزود: ما هم با همه اختیارات، توان و ابزاری که داریم هر جا که لازم باشد ورود می کنیم و حامی شما هستیم و قطعاً جامعه و مردم وقتی ببینند مسئولین صادقانه و دلسوزانه تلاش می کنند، راضی هستند.

کد خبر 4662481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha