به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب نماینده دیشب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آذربایجان شرقی ۲۳ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی و ۵۰۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای غیردولتی یا خصوصی داریم که در مجموع ۵۵ نوع حرفه در این مراکز برای علاقهمندان آموزش داده میشود.
وی اعلام کرد: در سال ۹۷، ۴۰ هزار نفر در مراکز دولتی و ۳۲ هزار نفر در مراکز غیردولتی آموزش فنی و حرفهای آموزشهای لازم را در حرفه مورد نظر خود پشت سر گذاشتهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره حرفهآموزی سنتی «استادشاگردی» گفت: این شیوه سنتی حرفهآموزی یک نظام کامل آموزشی است که هماکنون در توسعهیافتهترین کشورهای جهان اجرا میشود که در سالهای گذشته قانون کار مشکلاتی برای کارفرمایان ایجاد کرده بود اما با حل این مشکل از سال گذشته، دوباره این روش سنتی رواج پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۳ هزار نفر در سال گذشته به روش سنتی حرفهآموزی در واحدهای صنفی مختلف استان آموزش دیدهاند، تاکید کرد: با توجه به اینکه هماکنون ۱۲۰ هزار واحد صنفی تککارفرما در استان داریم، انتظار میرود به ارقامی بسیار بالاتر در این نوع آموزش دست یابیم.
نماینده همچنین خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد مشاغل نیازی به تحصیلات دانشگاهی ندارد و افراد با تحصیلات دیپلم و آموختن حرفه مد نظر میتوانند وارد بازار کار شده و درآمد کسب کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی در پایان اضافه کرد: توسعه بدون تکیه بر مهارت میسر نیست و اکنون که در یک جنگ تمامعیار اقتصادی قرار گرفتهایم برای افزایش تابآوری باید به مولفههایی چون نیروی انسانی ماهر و متخصص جایگاه ویژهتری قائل شویم.
نظر شما