پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۹

جانشین انتظامی آبدانان:

قاتل سه فرزند یک خانواده آبدانانی از قصاص رهایی یافت

قاتل سه فرزند یک خانواده آبدانانی از قصاص رهایی یافت

ایلام - جانشین انتظامی آبدانان گفت: پدر خیر و مهربان آبدانانی از اجرای حکم قصاص فرزندان خود گذشت و قاتل را بخشید.

 سرگرد جواد احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح این خبر بیان داشت: با وساطت و تلاش مجدانه و مستمر شورای معتمدین پلیس، مصلحان و ریش سفیدان شهرستان آبدانان و در راستای رحمت و رافت اسلامی ، حاج کرم الله رضایی ساکن روستای سیاه گاو آبدانان قاتل ۲ فرزند و برادرزاده خود را بخشید و از اجرای حکم اعدام و قصاص وی صرف نظر کرد.

جانشین انتظامی شهرستان آبدانان  از زحمات و تلاش‌های انجام شده برای این امر خداپسندانه اعضا و سایر افراد که زحمت کشیدند تشکر  و قدردانی کرد.

کد خبر 4692031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha