۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۳۱

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان:

هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس کردستان تحصیل می کنند

هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس کردستان تحصیل می کنند

سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: پیش بینی می شود همزمان با شروع سال تحصیلی هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس عادی و مراکز استثنایی استان به تحصیل بپردازند.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رنجبر شامگاه سه شنبه در دومین نشست شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان، اظهار داشت: آمار دانش آموزانی که به خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی ویژه نیاز دارند در استان رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۴۰۰ دانش آموز دارای نیاز ویژه ذهنی، آسیب بینایی، شنوایی، معلولیت جسمی حرکتی، چند معلولیتی و اُتیسم در مراکز با نیازهای ویژه استان به تحصیل می‌پردازند، افزود: حدود هفت هزار دانش آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری، دیر آموز و تلفیقی فراگیر نیز در مدارس عادی و در کنار همسالان خود در راستای تحقق عدالت آموزشی به کسب علم و دانش می‌پردازند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: با توجه به نیازهای آموزشی و پرورشی، کیفیت بخشی به ارائه خدمات، توجه به خواسته‌ها و نیازهای دانش آموزان با نیازهای ویژه اولین مدرسه استثنایی در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان سنندج از مهر ماه جاری و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در مقاطع تحصیلی پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه شروع به کار خواهد کرد.

رنجبر یادآور شد: ۸۸ مدرسه مستقل و ضمیمه شهری و روستایی در تمامی شهرستان‌ها و مناطق تابعه با بیش از ۵۷۰ نیروی شاغل متخصص در حوزه استثنایی به دانش آموزان با نیازهای ویژه در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خدمات آموزشی و توانبخشی ارائه می‌کند.

وی با تأکید بر سیاست‌های ابلاغی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در زمینه فراگیر سازی، آموزش‌های تلفیقی - فراگیر و تلاش در زمینه حضور دانش آموزان در مدارس عادی، بیان کرد: تربیت معلمان با مهارت‌های چندگانه و ارتقای توانمندی‌های معلمان در کیفی سازی آموزش و انتقال این آموزش‌ها به زندگی اجتماعی دانش آموزان آغاز تحول در تربیت معلمان استثنایی و خدمت رسانی به دانش آموزان ویژه است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ایجاد آینده خوب برای دانش آموزان با نیازهای ویژه با برنامه ریزی و پیش بینی نیازهای آینده آنها شروع می‌شود و چنین هدفی مستلزم توجه به سطح متفاوت نیازها، توانایی‌ها و استعدادهای بالقوه آنان است.

کد خبر 4710739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha