پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۷

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان مطرح کرد:

۲ گزینه پیشنهادی کمیته ۱۵ نفره زاینده‌رود برای جریان آب در مهرماه

۲ گزینه پیشنهادی کمیته ۱۵ نفره زاینده‌رود برای جریان آب در مهرماه

اصفهان - دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان دو گزینه پیشنهادی کمیته ۱۵ نفره زاینده رود برای تامین آب مورد نیاز کشت پاییزه کشاورزان و تداوم جریان یا قطع موقت آب زنده‌ رود را تشریح کرد.

اسفندیار امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه هنوز تصمیمی برای نحوه بازگشایی آب زاینده رود در مهرماه گرفته نشده است، اظهار داشت: کشت انجام شده باید به ثمر برسد که این امر بین دهم تا پانزدهم مهرماه انجام خواهد شد و بر این اساس تصمیم نهایی در ارتباط با تامین آی اتخاذ می شود.

وی با تاکید بر اینکه همانطور که کم آبی برای محصولات کشاورزی ضرر دارد پرآبی هم مضر است، افزود: از آنجا که چندسال متوالی زمین های کشاورزی زیر کشت محصول غله بوده، کیفیت محصولات کشاورزی پایین آمده و بنابراین برنامه ریزی شده تا محصولاتی از قبیل کلزا و علوفه نیز  کشت شود.

دو گزینه برای جریان زاینده رود بر روی میز کمیته ۱۵ نفره است

دبیراجرایی نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه دو گزینه برای جریان زاینده رود بر روی میز کمیته ۱۵ نفره است، تصریح کرد: امیدواریم با ابلاغ استانداری، تا دهم مهرماه زاینده رود جریان داشته باشد اما بعد از آن دو گزینه پیش رو خواهیم داشت. یا

وی ادامه داد: زاینده رود با همین دبی کم تا اواسط آذرماه جریان خواهد داشت و یا اینکه آب به مدت یک ماه بسته و سپس به مدت یک ماه باز خواهد شد.

امینی تاکید کرد: تصمیم برای اینکه کدام گزینه انتخاب خواهد شد به جلسه کمیته ۱۵ نفره در پانزدهم مهرماه برمی گردد.

کد خبر 4726211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • زاینده‌رود CZ ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
      2 0
      زاینده‌رود کانال آبرسانی کشاورزی نیست که صنف کشاورزی تصمیم بر باز ماندن و یا بستن آن بگیره!! هیچ کس حق نداره غیرقانونی جریان زاینده‌رود را متوقف کنه!