پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مهر ۱۳۹۸، ۸:۲۵

در مرحله نخست انجام می شود

پرداخت ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بهزراعی به باغات چای شمال

پرداخت ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بهزراعی به باغات چای شمال

رشت- رئیس سازمان چای گیلان با اشاره به آغاز ثبت نام چایکاران برای دریافت تسهیلات بهزراعی، گفت: در مرحله نخست ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بهزراعی به باغات چای شمال پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب جهانساز شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز ثبت نام چایکاران برای دریافت تسهیلات بهزراعی باغات چای، اظهار کرد: این تسهیلات با سود چهار درصد و از محل صندوق حمایت توسعه صنعت چای پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه در مرحله نخست ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات از این صندوق برای بهزراعی باغات چای شمال پرداخت خواهد شد، افزود: چایکاران می توانند برای دریافت این تسهیلات به ادارات چای شهرستان محل سکونت خود مراجعه کرده و ثبت نام کند.

جهانساز در ادامه با اشاره به اینکه دولت ۸۵ درصد هزینه اجرای سامانه آبیاری تحت فشار را به صورت بلاعوض در اختیار چایکاران قرار می دهد، تأکید کرد: چایکارانی که دارای پروانه بهره‌برداری هستند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵ هزار هکتار باغ چای در دو استان گیلان و مازندران وجود دارد، بیان کرد: بهزراعی باغات چای شامل هرس علف‌های هرز و بوته‌ها و همچنین کودپاشی می شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اینکه آخرین مهلت خرید تضمین برگ سبز چای پایان مهر ماه امسال است، افزود: تاکنون ۱۰۶ هزار و ۶۹۲ تن برگ سبز چای از چایکاران استان‌های گیلان و مازندران خریداری شده است.

وی با بیان اینکه ۵۲ درصد برگ‌های سبز چای خریداری شده از نوع درجه یک هستند، گفت: تاکنون ۲۴۶ میلیارد تومان معادل ۸۲ درصد مطالبات چایکاران به حساب آنها واریز شده است.

کد خبر 4734580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha