به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق حسنی عصر پنجشنبه در نشست فعالان اقتصادی گیلان که با حضور وزیر صنعت در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: عضویت ایران در اوراسیا فرصتی مناسب برای ایجاد رونق اقتصادی در کشور است.
وی با اشاره به برخی از مزایای عضویت در این اتحادیه، افزود: عضویت در اوراسیا یکی از راههای دور زدن تحریم و ورود به بازار کشورهای منطقه و همسایه است.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه باید از موقعیت اوراسیا برای صادرات کالا به کشورهای حاشیه دریای خزر استفاده کنیم، اظهار کرد: گیلان دارای بهترین موقعیت برای صادرات کالا و محصولات کشاورزی و توسعه اقتصادی منطقه و کشور است.
وی تاکید کرد: قاچاق، چند نرخ بودن قیمت ارز و واردات کالاهایی که ظرفیت تولید آنها در کشور وجود دارد از جمله مشکلات بزرگ تولیدکنندگان و اقتصاد کشور است که با باید برنامهریزی، تکیه بر توان داخلی و بهرهگیری از ظرفیتهای کشور می توانیم آن را برطرف کنیم.
نظر شما