پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۲۲:۰۳

رئیس اداره هواشناسی چابهار:

۶۳ میلی متر باران در کنارک بارید/ بارندگی‌ها ادامه دارد

۶۳ میلی متر باران در کنارک بارید/ بارندگی‌ها ادامه دارد

زاهدان - رئیس اداره هواشناسی چابهار گفت: در حالی بارش باران در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد که تا ظهر شنبه ۶۳ میلی‌متر باران از ایستگاه «مومان» کنارک گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، محمدرضا سالاری فنودی اظهار داشت: همانطور که انتظار می رفت از امروز شنبه بر شدت فعالیت سامانه بارشی در استان افزوده شد و بخش هایی از نوار ساحلی سیستان و بلوچستان را به شدت درگیر کرد.

وی ادامه داد: از چهارشنبه گذشته دامنه فعالیت سامانه بارشی به نواحی جنوبی استان سیستان و بلوچستان کشیده شد و بارش های خفیف در این منطقه روی داد. اما دیروز و امروز بر شدت فعالیت سامانه افزوده شد به طوری که علاوه بر «مومان» در کنارک، از ایستگاه بارانسنجی «باهوکلات» چابهار نیز امروز ۱۷ میلی متر باران گزارش شد.

رئیس اداره هواشناسی چابهار تصریح کرد: با بارندگی های امروز مجموع بارش های روستای «کهیر» در چابهار به ۳۳ میلی متر رسید.

سالاری فنودی با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی در نوار ساحلی گفت: توصیه می شود از تردد و توقف در کنار مسیلها و رودخانه های فصلی و رفتن به ارتفاعات به دلیل خطر برخورد صاعقه خوداری شود.

کد خبر 4737922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha