پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸

معاون بنادر و دریانوردی بوشهر:

زمینه لایروبی کانال دسترسی بندر گناوه فراهم شد

زمینه لایروبی کانال دسترسی بندر گناوه فراهم شد

بوشهر - معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با استقرار شناور لایروب زمینه عملیات لایروبی کانال دسترسی و پای اسکله های بندر گناوه فراهم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، محمد قاسمی اظهار داشت: به دنبال پیگیری های مستمر اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در خصوص لایروبی و نگهداری کانال دسترسی و پای اسکله های بندر گناوه، لایروب کاتر ساکشن لاله از بندر محمد عامری به بندر گناوه منتقل شده است.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: طی یک ماه گذشته مقدمات اجرایی پروژه شامل تجهیز کارگاه، انتقال و نصب لوله های دریایی و خشکی و همچنین اصلاح دایک به انجام رسیده و با انتقال این دستگاه پیش بینی می‌شود عملیات اجرایی از ابتدای آبان ماه آغاز شود.

وی ادامه داد: براساس برآورد صورت گرفته پیش بینی شده حدود ۶۵ هزار متر مکعب لایروبی ظرف مدت ۲.۵ تا ۳ ماه آینده صورت پذیرد.

قاسمی عنوان کرد: با توجه به ازدحام و تراکم بیش از حد شناور ها در محدوده خور و اسکله های بندر گناوه، اجرای موفقیت آمیز این پروژه در گرو مشارکت تمامی ذینفعان به ویژه تعاونی های لنج داران و شیلات خواهد بود.

محمد قاسمی بیان کرد: با انجام لایروبی عمق کانال دسترسی بندرگناوه به ۳.۵ متر خواهد رسید.

 وی گفت: این لایروبی در قالب قرارداد پنج ساله لایروبی نگهداری حوزه جنوب غرب و توسط شرکت طرف قرارداد سازمان بنادر و دریانوردی اجرایی می‌شود.

کد خبر 4745133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha