عباس پیش بهار در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: پروژه نفتی دانان در اواخر ماه آبان یا آذرماه سال جاری و در سفر رئیس جمهور به استان ایلام کلنگ زنی می شود که شروع این پروژه نوید بخش اشتغال برای جوانان منطقه است.
وی بیان داشت: برای جذب افراد در شرکت های مستقر در شهرستان، کمیته نظارت بر جذب نیرو از طریق موسسه کاریابی غیر دولتی تشکیل و شیوه جذب در معرفی نیرو با اعلام نیاز شرکت ازطریق موسسه کاریابی غیردولتی و با نظارت اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی، فرمانداری شهرستان، تامین اجتماعی و شرکت مورد درخواست براساس نوبت، تخصص و با اولویت بومی گزینی صورت می پذیرد تا حقی از شهروندان عزیز در این راستا تضییع نشود.
رئیس اداره کار و رفاه اجتماعی شهرستان تصریح کرد: خوشبختانه شرکت های زیرمجموعه پایدار غرب در حوزه نفتی که با تلاش مسئولان ارشد استان که در حال انجام است شروع به فعالیت خواهند کرد که در این راستا می تواند نقش بسزایی را در اشتغالزایی جوانان شهرستان ایفا کند.
پیش بهار اظهار داشت: دو پروژه پتروشیمی و NGL۳۱۰۰ دهلران قرار است فعالیت کاری خود را توسعه دهند که با توسعه کار در این شرکت ها بدون شک افراد جویای کار زیادی در شهرستان جذب خواهند شد.
وی گفت: یکی از اقدامات بسیار موثری که در ماه جاری صورت گرفت معرفی و بکارگیری نیروهای تعدیلی شرکت ایکو در پروژه پتروشیمی دهلران با دو برابر ظرفیت با تخصص مورد درخواست شرکت پتروشیمی بود.
رئیس اداره کار و رفاه اجتماعی شهرستان تصریح کرد: در کمیسیون کارگری که در آبان ماه در محل فرمانداری برگزار شد تاکید اعضای کمیسیون بر بکارگیری نیروهای بومی منطقه و رعایت ماده ۴۷برنامه ششم توسعه بود و در صورت عدم رعایت ماده فوق از طریق مجاری قانونی با شرکت برخورد بعمل خواهد شد.
پیش بهار گفت: از اوایل سالجاری تاکنون بالغ بر ۱۶۰پرونده شکایتی در مراجع حل اختلاف کار بررسی و منجر به صدور رای شده است.
نظر شما